Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5 éves kislányom nagyon...

5 éves kislányom nagyon beteg, mit tegyek??

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap kezdődött nála reggel, mikor csak arra panaszkodott, hogy fáj a feje. Nem gondoltam még semmi rosszra egyáltalán. Nem akarta elfogyasztani a reggelijét, sem az ebédjét, sem mást, tehát egész nap nem evett, de inni is alig ivott valamit! Étvágytalan, sápadt volt.. Este fürdés közben vettem észre, hogy köhög, ezért gyorsan főztem neki egy teát és ágyba fektettem, ez volt olyan este fél 9 körül. Viszont fél órája átjött a szobánkba, hogy nagyon rosszul érzi magát,a torkát fájlalja, taknyos,csurom víz volt szegénykém, úgy izzadt. A láza 40 fokos!:(( Most adtam neki lázcsillapítót, inni még most sem akar, hiába kínálgatom, nem kér, félek hogy ki fog száradni!:( Itt fekszik mellettem, próbálom vissza altatni, mondja nekem hogy fájnak a végtagjai, nagyon aggódom érte!:( Holnap mindenképpen elviszem az orvoshoz, addig mit tanácsoltok?:(

24/N

2020. máj. 21. 01:54
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Vidd el az ügyeletre, ha amúgy sem tud aludni, felesleges reggelig várni.
2020. máj. 21. 02:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szinte csak a víz esik jól, azt tapasztaltam. Mi febr.végén voltunk nagyon betegek, pedig alapvetően nem jellemző. A nagyobbik fiam is alig akart enni(6éves). Már én is az ügyeleten gondolkoztam, végül összeszedte magát. Nem ajánlják rögtön az ügyeletet, esetleg felhívni, hogy ott mit mondanak.

De remélem azóta jobban van egy kicsit...gyors gyógyulást kívánok!

2020. máj. 21. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!