Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen munkát keressek?

Milyen munkát keressek?

Figyelt kérdés

Hyperhidrózisban szenvedek,ez azt jelenti,hogy szinte mindig izzadok, de nagyon. Leginkább a tenyérizzadás keseríti meg az életem. Állandóan félelemben élek,-félek új embereket megismerni kezet adni nekik stb. Most munkát keresek és az érdekelne,hogy milyen munkák vannak,ahol nincs nyáron sem túl meleg max 19-20° és nem kell emberekkel érintkeznem. Szinte minden tevékenység nehéz nekem főleg ha emberek között kell azt csinálnom pl papir munka,stb minden vizes lesz vagy foltos a kezeimtől:(. Nagyon rossz ez így nekem. Már mindent kipróbáltam de sajnos semmi nem segít és botoxra meg műtetre nincs pénzem.

Lány vagyok 22 éves

2020. máj. 19. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Fényképész, stb
2020. máj. 19. 13:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Ott is kell emberekkel beszélgetni,kezet adni stb.. De köszönöm a válaszod:)
2020. máj. 19. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne, ha megpróbálnál egy kineziológust? Ott muszáj érintkezni, ami fontos része lenne a dolognak, de nem tartom mentálisan orvosolhatatlannak a problémát.
2020. máj. 19. 13:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon elvagyok keseredve,ez melett más problémáim is vannak. Ez mellett egy apró rendellenességgel is születtem,ami a lábujjamot érinti. Ezt is mindig rejtegetnem kell. Ez nagyon byonyolult dolog. Lassan félek,hogy begolyózok.:( pszichológusra pedig nincs pénzem és külföldön vagyok,a nyelvet sem beszélem elég jól.
2020. máj. 19. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Veszel valami feszülős vékony kesztyűt és elmehetsz virág árusnak.

Persze a kesztyű lehet ujjatlan így könnyebb a munka.

6/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok: mondjuk igaz, az is pénzbe kerül, de szerintem sokat segíthet akár 2-3 alkalom is.
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az izzadásod legalább annyira mentális probléma mint testi. Nekem is volt ezzel bajom de amióta tudom kezelni sokat kevésbé izzadok és sokkal kevésbé zavar.

Én irodai munkát végzek. Van az irodámban légkondi így tudom szabályozni a hőmérsékletet. Meg van egy ventim is a biztonság kedvéért, ha rá kell segíteni. Ne hagyd, hogy ez irányítsa az életed.

2020. máj. 19. 14:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos hagytam:( nem vagyok egy buta de az iskolában mindig a rosszak közé tartoztam ez miatt sokat hianyoztam,és koncentrálni sem tudtam órán,mindig ez az átkozott betegség járt a fejemben és ez ahhoz vezetett,hogy egy iskolázatlan,szakmanélküli senki lettem. Barátom nagyon kevés van és azokkal is csak ritkán találkozok,de akkor is ha velük vagyok mindig félek,hogy izzadni fogok és ez nekik feltünik. Már 2 éve párkapcsolatom is van de távkapcsolatban élünk csak hetente-kéthetente találkozunk . Neki biztos már feltűnt a probléma de még semmit nem mondott. Annyira szeretnék úgy élni mint a normális emberek,nem pedig ilyeneken stresszelni. Még jó,hogy van ez az oldal mert amúgy beszélni se tudok erről senkinek. Anyukám ő tudja,hogy ez van de nem veszi komolyan,azt mondja,hogy majd elmúlik.:(
2020. máj. 19. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy ez az emberek túlnyomó részét nem érdekli.

Először esetleg kicsit meglepődnek és kész. Felfogják, hogy te ezzel élsz együtt és ennyi...

Már nem az oviban, vagy a suliban vagy. A gyermekek bizony többnyire kegyetlenek, de már felnőttek között vagy.

Akik nem fognak rádszállni emiatt. Ha mégis akad olyan, akkor az szellemileg nem nőtt fel. Őt szánd, de kerüld.

A barátaid és a partnered előtt ne titkold, hanem inkább beszélj róla velük. Pl. felvázold, hogy veled ez a helyzet és megkérdezed, hogy halottak-e már hasonlóról. Van-e ötletük ezzel kapcsolatban.

Esetleg nekik van-e furcsaságuk, amiről jól esne valakivel beszélgetni.

Ne gubózódj be, hanem légy kemény és aki gonoszkodik, azt vedd semmibe.

2020. máj. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!