Refluxtól fájhat ennyire a gyomorszájam?
Figyelt kérdés
3 honapja hagytam abba a Noacid (reflux gyogyszer) szedeset. Teljesen jol voltam. Aztan most megint elkezdodtek a tunetek, gomboc erzes a torokban, gyomoreges ... de most napok ota nagyon faj a gyomrom, gorcsol is. Ez lehet a refluxtol? Koszonom a valaszokat. 23/L2020. máj. 15. 23:03
1/3 anonim válasza:
Lehet, az elég nehezen múlik el, ha elmúlik egyáltalán. Nekem lassan 5 éve van reflux, hol erősebb hol gyengébb. Legyen nálad mindig valami savlekötő, végszükség esetén szódabikarbóna, bár az nem annyira jó. Ha kicsit enged a járvány, menj el szerintem egy gasztros kivizsgálásra, ott adnak gyógyszert. És ami még fontos, és talán a legnehezebb, hogy próbálj nem stresszelni :D
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ:)
2020. máj. 16. 08:25
3/3 anonim válasza:
Savlekötő azért ajánlott. De néha elég nekem pl. pár szem keksz, ropi. Ilyenkor elég nehéz enni, de az le szokta vinni. Ne egyél savas vagy savkeltő ételt. A citromleves víz pl a hiedelmekkel ellentétben lúgosít, kifejezetten jó ilyenkor. Fehér pékárút cseréld teljes kiőrlésűre ha van rá módod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!