Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tompa felhasi fájdalom?

Tompa felhasi fájdalom?

Figyelt kérdés

Kb. egy hete időszakos tompa hasi fájdalmam van, a gyomorszájam környékén.. "Savas érzetet" nem érzek illetve hasmenésem sincs.. Alvás közben nem érzem...

Van esetleg vkinek ötlete mi lehet a bajom?

Köszi 34/F

2020. ápr. 25. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Mire fokozódik? Evés, konkrét étel: tej, gabona, liszt, stb? Sok szénsavas üdítőt iszol?

Hányingered szokott lenni? Székleted rendben van: rendszeres, könnyű ürítés, nem véres, nem nyálkás, szilárd?

Gyógyszereket szedsz?

2020. ápr. 25. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, általában evés után jön elő, minden nap eszek gluténtartalmú ételeket ill tejterméket is.. én is gondoltam már rá h lehet ez a gond..

Szénsavast nem iszom egyáltalán.. gyógyszert sem szedek..

Hányinger nem szokott lenni, szerintem a széklet is rendben van, de majd holnap megnézem jobban.. :D

Az utóbbi időben kevesebb folyadékot fogyasztottam, nemtudom emiatt lehet e ilyen panaszom.. (?)

2020. ápr. 25. 17:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy éve volt hasonló panaszom, de akkor volt reggelente hasmenésem is.. normaflore-t szedtem rá, kb egy hét alatt rendbejött
2020. ápr. 25. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:

ha vkinek hasonló gondja van:

ha minden igaz rendeződni kezd a dolog.. kopkop kevés volt a gyomorsavam, valószínű ez okozta a problémát

2020. máj. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!