Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy tudnám megakadályozni?

Hogy tudnám megakadályozni?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelőtt olyan diétát csinaltam, hogy napi 500 kalóriát vittem be de valamikor csak 200 kalóriát. Kövérnek láttam magam 172cm vagyok/voltam és 65 kg. Nagyon kevés idő alatt lefogytam. A szüleim nem vették észre, melegítőbe és XXL-es pulcsikba voltam. Egyszer amikor öltöztem akkor vették észre mennyit is fogytam igazán. Az arcom beesett volt viszont mindig arra fogtam, hogy csak fáradság addig el is hitték. Nagyon kiakadtak és szinte kényszerítettek, hogy egyek és előttük kellett ennem. De a sírás elkapott lelkiismeretfurdalásom volt és elkezdtem hánytatni magam. Lefogytam 48kg-ra. Ment egy darabig de sikerült abba hagyni. Most vagyok 62kg, azt hittem teljesen elhagytam ezeket, de azt érzem ami akkor volt és nem szeretném újra, de belső késztetést érzek rá, hogy ne egyek csak annyit hogy ne keltsek feltűnést és a hányás is kezd vissza jönni. Hogy tudok erről leszokni? Miért undorodok ennyire a kajától? 16/l

2020. máj. 11. 23:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy a betegséghez tettem ezt a kérdés nem nagyon tudom melyik kategória illene erre.
2020. máj. 11. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

XXL pulcsik 60 kg környékén?

Inkább sportolj napi rendszerességgel, az meghozhatja az étvágyadat :) Illetve csinálj olyan ételt amit megkívánsz és nem gondolod, h kár érte.

Ismerősöm pl reggelente futni szokott és banánt eszik reggelire

2020. máj. 12. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:
A rendszeres sportolás (akár otthoni torna, vagy séta a szabadban) jó ötlet, testileg-lelkileg jó hatása van, csak ne vidd túlzásba se azért. Szedj vitaminokat, igyál citromfű teát, és ha van valaki (pl. barát vagy családtag), aki megértő és pozitív hatással van rád, beszélgess vele a problémáidról. Meditáció, jóga is hasznos (neten találsz videókat).
2020. máj. 12. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!