Nagyon fáj az alhasam, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap délután elkezdett fájni az alhasam, de akkor még azt gondoltam hogy lehet meg fog jönni és ezért, kicsit a derekam is fájt, este még anyukámnak mondtam is hogy tuti meg fog jönni. Ma reggel viszont amikor felkeltem, akkor nagyon erősen szúrósan fájt a köldökömnél, ami azóta enyhült, de nagyon fáj az alhasam, ami kisugárzik így a combom tetejébe. Az a kérdésem, hogy ez lehet amiatt hogy esetleg meg fog jönni? Mert holnap után kéne megjöjjön, de ez nem olyan fájdalom ami a menstruációm előtt vagy közben szokott lenni....
17L
Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. máj. 11. 08:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem megfog jönni. Egyél görcsoldót.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt a “baj” 😆 Köszönöm!
2020. máj. 11. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!