Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Komoly lehet ez a fajdalom?

Komoly lehet ez a fajdalom?

Figyelt kérdés
Mar par hete faj a melkasom bal oldalon pont a mellem hata mogott es sokszor egessz gyomromig sugarzik de ugy vettem eszre hogy tobbnyire mozgaskor a hatam is faj minden nap rossz munkahelyi viszonyok kozott dolgoztam es azota faj lehet osszefugges a ketto kozott?nem a szivem miatt faj remelem csak most nem igazan lehet orvoshoz rohangalni ha nem olyan sulyos.es nem is faj folyton van hogy egyik nap faj masik nap nem elorre is koszonom a valaszokat.

2020. máj. 6. 07:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es meg annyi hogy inkabb szuro fajdalom es tegnap miutan a kertben megkapaltam az epret utanna jelentkezett 25L
2020. máj. 6. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt innen nem lehet tudni. Kérj meg valakit, hogy masszírozgassa a hátad, kenjetek rá diclofenac tartalmú kenőcsöt vagy a tapasz is jó. Ugyanakkor refluxra is utalhat, hogy elöl érzed a gyomrodnál-kerüld a fűszereket, kávét, csokit, aludj magas párnán, esetleg igyál salvus vizet.

Ilyen fiatalon nem a szívinfarktus az első, amire gondolunk, de ha nem múlik, ki kell vizsgáltatni. Mitralis prolapsus nevű billentyűhiba gyakori fiataloknal, okozhat mellkasi fájdalmat, viszonylag ártalmatlan.

2020. máj. 6. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez izomhúzódás, vagy idegbecsípődés. Jó lenne rá izomlazitó gyógyszer, Pl. Mydeton. Kell még rá gyulladás csökkentő is, például: apranax, cataflam, aflamin stb. Lehet még izom gyulladás, vagy ideg gyulladás is. De ez inkább húzódás. A gyulladás nagyon nagy fájdalommal jár, főleg mozgás közben, után.
2020. máj. 6. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen pl most nem is faj meglatom a tovabbiakban mi lessz
2020. máj. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!