Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Reggel, delelott miert leszek...

Reggel, delelott miert leszek konnyebben ideges, panikolos?

Figyelt kérdés
Igazabol ha nem tortenik semmi, akkor is azt erzem, hogy barmelyik pillanatban elkaphat a panikroham. Ideges vagyok, aggodos felelem tolt el. Mi az oka, hogy ez reggel erosebb? Ha eszek, utana valamiert rosszabb, de lehet ezt a reszet csak bebeszelem magamnak.
2020. ápr. 30. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Énis így voltam az idén,csak nekem sokkal nagyobb előre meg érzett pánik rohamaim voltak,folyamatosan aggodtam,nem mertem ki menni és aludni söt enni sem tudtam. Aztán el mentem pszhiologushoz és ő meg állapitotta hogy pánikbetegségem van. Neked is az a tanácsom keress fel egy órvost amig csak enyhe tűneteket érzel,mert késöbb nagyobb baj történhet
2020. ápr. 30. 08:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam, szedek gyogyszert is ra. De lehet, hogy keveset.
2020. ápr. 30. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert még előtted a nap, lehetnek feladatok, váratlan események. Estétől már nemigen.
2020. ápr. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!