Fáj a lépem nagyon félek? 17/F
4hónapja volt mononukleiózisom. Kissé megnagyobbodott akkor a májam és a lépem, de már kb 1hónapja tesizhettem is volna ha lett még volna suli, vagyis a felmentés lejart volna, de az orvos az mondta hogy UH nélkül ne, de az nem jött össze a korona miatt.
2hete elkezdtem edzeni, fekvőtamasz, kezisulyzokkal végzett gyakorlatok.
Tegnap kimentem kicsit focizni az udvarba, amiután bejottem 2x éles fájdalmat éreztem a lépemnél pár másodpercre. Azóta fáj, viszonylag tompán, nagy levegővételnél a bal bordaív alatt, felvagyok puffadva, mintha a gáztermelés is más lenne, fortyog a hasam, keményebbnek érzem a hasfalam. Nemtudom számít-e, de 2nappal ezelőtt elaludtam a hátam, vag, becsípődött egy ideg, de levegővételre nagyon fájt a hátam, és mellkasom.Nagyon félek hogy kétszakaszos léprepedésem van, és most szivárog a vér a tok alatt.Mit tegyek? 17/F
Szerintem magánorvosok pont, hogy nincsenek most, vagy csak az, aki csak magánorvos volt eddig.
Hívd fel az orvosod, hogy mit mond.
Mennyire kemény a hasad?
Léped, ha tokon belül vérezne is, azért az nagyon súlyos állapot és hamar megreped a külső burok is, hasi vérzést okozva, nem gondolkoznál ezen, azonnali ellátást igényel.
Inkább emésztőrendszeri problémára gondolnék.
Másfelől nem annyira értem ezt az egészet, mert volt lépproblémád már korábban, tehát az UH vizsgálat teljesen indokolt lett volna és most is ott vannak panaszaid, ez megint indokolttá teszi, ilyen esetben nem számít a koronavírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!