Kellemetlen, durva eljárás, de még mindig jobb, mint a műtét.
2020. ápr. 27. 16:40
2/9 anonim válasza:
Valaki meg sem erzi, valakinek faj. Egyenfuggo.
2020. ápr. 27. 18:01
3/9 anonim válasza:
Ha eddig nem fájt akkor nem is fog. Akkor kezdődik a fájdalom, ha a vizelet nem tud átjutni. Nekem így volt. Na de akkor iszonyatos fájdalmat éreznél. Senkinek se kívánom. Főleg, ha férfi vagy. Akkor sokkal rosszabb.
Még szerencse, hogy ezt ellátják, mert ha nem tennék akkor kb le is ugorhatna a tetőről minden veseköves, mert úgy is halál a vége...
2020. ápr. 27. 22:02
4/9 anonim válasza:
Maga a vesekőzúzás nem durva eljárás. Nem jár fajdalommal. Akik eddig írták sose voltak. Lefekszel az ágyra, röntgennel bemérik a követ, majd rád "illesztődik" a készülék ahol a kő van.
Olyan érzés mintha kopogtatnák egy kicsit azt a részt, de egyáltalán nem fájdalmas.
2020. ápr. 27. 22:04
5/9 anonim válasza:
Aki azt mondja hogy nem fáj az hazudik. Én is voltam az elején tényleg nem fáj, de az utolsó percek olyanok mint a vesegörcs. Alig vártam hogy vége legyen pedig fájdalomcsillapítót is kaptam,és amúgy bírom a fájdalmat.Biztos hogy még egyszer nem mennék bele.3600 ütést kaptam.
2020. ápr. 28. 09:10
6/9 anonim válasza:
Valakinek azért fáj, mert alapból fáj. A zúzás nem fáj. Ha alapból, ha el van akadva a kő és a vizelet nem tud távozni normálisan akkor persze, hogy érzel fájdalmat de ez nem a vesekő zúzás miatt van.
Kíváncsi lennék hány embernek volt valójában. Mondjuk zárójelentéseket (kicenzúrázva) csatolhatnátok. Én olyan 50 oldal kórházi papirt tudnék csatolni....
2020. ápr. 28. 12:19
7/9 anonim válasza:
Lehet meg is keresem és bescannelem nektek :).
2020. ápr. 28. 12:19
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Személy szerint nekem nem volt ilyen, de volt pár ember, akiknek volt és elmesélték, de az is igaz, hogy nem mindenkinél egyforma. A durva eljárást arra értettem, hogy bombázzák UH-al és szabályosan szétrobban a kő x darabra, azt érezheted a végén. De persze akinek eleve fájdalma van, annak nyilván rosszabb.
2020. ápr. 28. 12:37
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem érzed, ha törik a kő. Csak kis ütögetést és enyhe szurkáló érzést érzel. Inkább az egész azért kenyeltelen mert hosszabb ideig tart és mozdulatlannak kell lenned. Kb ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!