Koronavírus még január végén?
Figyelt kérdés
Szóval sziasztok. Szlovákiban élek, és valójában az a helyzet, hogy ugye itt nálunk márciusban kezdődött ez az egész betegség. Viszont én január vége felé voltam az orvosnál azért, mert nehezen kaptam levegőt, és fájt a tüdőm amikor nagy levegőt vettem. Az orvos nem tudta megmondani ez miért van, így felírt antibiotikumot (Igen, nem tudja mi a bajom, és antibiotikumot ad, ez érdekes, na mind1..), 1 hét kb és elmúlt minden, viszont se láz, se semmi nem volt. Majd megtudtam, hogy azon a héten kb száz ember volt az orvosnál tüdőgyulladásos tünetekkel. Lehetséges, hogy már ekkor itt volt nálunk a vírus, és, hogy már túl estem rajta én is?2020. ápr. 20. 21:41
1/6 anonim válasza:
Simán lehet, teljesen biztos, hogy korábban kezdett terjedni, mint a híre.
2/6 A kérdező kommentje:
De nem köhögtem, és nem is volt lázam, csak nehezen kaptam levegőt és fájt a tüdőm. És, hogy lehet, hogy antibiotikumtól elmúlt?
2020. ápr. 20. 22:04
4/6 A kérdező kommentje:
Most töltöttem be a 16-ot :'D Pénzem sincs rá, szüleimet pedig nem érdekli. De amúgy meg idősek a szüleim, szóval tuti átadtam volna nekik nem?
2020. ápr. 20. 22:26
5/6 anonim válasza:
Hamarább is itt lehetett. Nem kell ,hogy minden tünet legyen.
6/6 anonim válasza:
Nem mindenkinél van láz, meg a többi tünet. Nem az antibiotikumtól múlt el, ha tényleg ez volt, hanem egy idő után leküzdi az immunrendszered, na most ez lehet, hogy véletlenül egybeesett azzal, amikor szedni kezdted az antibiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!