Szerintetek nincs túl paranoiázva a korona virus?
Én nem hordok maszkot ,a korlátozás óta is mindennap megyek a városba....Nem tudom hogy nem kaptam el eddig amugy?!
Ritkán szedek vitaminokat,sokat cigizek ,mindennap iszom 2 - 3 doboz sört este ,mentálisan nem vagyok jól.
Ezt hagyjuk is inkább milyen dolgok miatt....Amugy fizikailag mindig van valami bajom de nem a korona miatt....
32n
Túlvan nagyon hypolva.
Hát több okból nem kaphattad el de a legvalószínűbb az hogy átfutott rajtad tünet mentesen ahogy szerintem sok emberen át ment már.
Mért nincsen kötelező országos teszt szerintetek?Mert kiderülne mennyi fertőzött van akkor sokkot kapnátok.
A 3sör amúgy kevés szerintem eltűrni ezt a sok hülyét akik ránk akarják erőltetni hogy maradjunk otthon meg hordjunk maszkot úgy hogy mindenkép duplázd meg 6dobozzal verjél be naponta és akkor el lehet viselni.
Áh annyit nem birnék meginni.
Én csak sört szoktam
Erősebb piát soha ,meg már 4 doboztól be is rúgnék valamikor kettő dobozt iszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!