Szerintetek nincs túl paranoiázva a korona virus?
Én nem hordok maszkot ,a korlátozás óta is mindennap megyek a városba....Nem tudom hogy nem kaptam el eddig amugy?!
Ritkán szedek vitaminokat,sokat cigizek ,mindennap iszom 2 - 3 doboz sört este ,mentálisan nem vagyok jól.
Ezt hagyjuk is inkább milyen dolgok miatt....Amugy fizikailag mindig van valami bajom de nem a korona miatt....
32n
Bravo
Tehat ugy gondolod, hogy tunetmentesen, esetleges virushordozokent csaszkalhatsz, szarhatsz az emberekre, es ha elkaptad, akkor annyi embernek adod tovabb, hogy a tunetmentes tobbseg mellett halott is lesz.
Ugyes vagy. Es ha meg igy sem vagy jol mentalisan, bar jelzem, az egesz vilagon most eppen nagyon sokan, akkor mi lenne mar, ha inkabb otthon ulnel megis a valagadon a gondolataiddal.
És mégis hogy adom tovább ha nem köhögök meg tüsszentek( amit nem szoktam) az ember pofájába?!
Én már jóval a korona előtt használtam mindig kézfertőtlenitőt/ törlőkendőt...stb.mindig....sok pénzem rá is ment.
Amugy meg a 4-6 os tele van rohdt büdös csövesekkel azokat kellene kiirtani nem a korona miatt parázni.....fertőzöbb a bűzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!