Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet cukorbetegség vagy...

Ez lehet cukorbetegség vagy allergia?

Figyelt kérdés

Oke szóval,elősztori az az hogy a nagyszüleim cukrosok és azt mondta még egy éve az egyik orvos hogy nálam is kialakulhat.

Illetve még egy elősztori hogy ekcémás vagyok.

Illetve most nagyon sok csokit ettem húsvét alkalmából.

De nem tudom most eldönteni hogy melyik lehet nálam,vagy esetleg valami új.

Szóval napok óta hámlik az arcbőröm,száraz és pirosas.Illetve a karon is vannak ilyen ekcémához hasonló szokásos piros/száraz/fehér hólyagos foltok(nem durva,nagyon aprók).

Illetve a fejbőrön vettem észre a homloknál hogy vannak ilyen piros foltok.

Ez lehet a sok csoki miatt,felszaladt a vercukrom?

Vagy lehet étel allergia?

2020. ápr. 15. 15:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Jaj az lemaradt hogy néha kis szúrás erzetem van az ujjaimban,de lehet ezt már csak beképzelem.
2020. ápr. 15. 15:42
 2/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Szerintem a cukrot a legegyszerűbb megtudni,gyorsan elvégezhető akár otthon is.

Amiket te írsz tüneteket, inkább bőrproblémák, de összefügghet étkezéssel, lehet allergia is, májprobléma is.

2020. ápr. 15. 17:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam ha nem a cukor tünetei,esetleg tudod hogy végezhető el otthon?nem szívesen járok orvoshoz jelenleg
2020. ápr. 15. 17:33
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kell egy vércukor mérő készülék.
2020. ápr. 15. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Cukorbetegek a nagyszüleid és azt sem tudod hogyan kell vércukor szintet ellenőrizni? Édes Istenem...
2020. ápr. 16. 06:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Ne istenemezzél,képben vagyok azzal hogy vér vagy vizelet mintát kell nézni,csak félreértelmeztem hogy "otthon is lehet" ,azthittem házi módszert is lehet.

De elnézést hogy nem szoktam figyelni ezeket,16 évesen hogy a nagyszüleim hogy mérik a cukorszintjüket.Biztos a társadalom legalja lehetek.

2020. ápr. 16. 13:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy nem vagyok nagy bioszos,és nincsenek orvosi tapasztalataim se.
2020. ápr. 16. 13:30
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezzel nincs gond, ne vedd magadra. Egyébként van tesztcsík is, amire rá kell pisilni, csak az nem tudom mennyire hatékony.
2020. ápr. 16. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm :)
2020. ápr. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!