Afta kérdés – hogy?
Udv a klubban. Ugyanigy vagyok szorol szora, mint te, 1999 szeptember ota... azert tudom ilyen pontosan, mert az 1. osztalyt kezdve par nap utan lazas betegseggel, tele aftakkal fekudtem otthon. Azota sem talaltam meg az ellenszeret! Tudom h milyen szenvedes, nekem is mindig van, most is, 3 db jo nagy.... iszonyu. 99 ota 1 rovid ideig nem volt csak, a terhessegem alatt. Ahogy megszuletett a babam, masnap jott az afta is ujra.
Amugy az afta ha jol tudom, nem fertozes.
En mikor leszedettem a fogkoveimet, akkor kb. fel evig nem volt. Utana is csak picike, elviselheto aftak jottek elo.
Nekem minden honapban kijon minimum ketto. A gyogyulasi folyamat attol fugg, hogy hol jon ki. Ha hatul a szamban, a hatso fogaknal, az abszolut nem zavar, eleg hamar el is szokott mulni. De most a nyelvem hegyen van bszameg, es mar egy hete beszelni alig tudok. Nekem valoszinu hormonalis a dolog, menzesz utan jon elo mindig. Nekem nem segitett semmi, egyedul talan az Aperisan gel. Se a Glycosept, se az Anaftin, semmilyen szajviz, gel vagy ecsetelo.
Nekem 2011-be volt, azóta nem. Tejet ittam, bár mondták, hogy az nem jó neki pont.
Van valami aftin gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!