A koronavírus járvány Európában a vége felé jár már szerintetek?
Biztos, hogy nem.
Amíg nincs ellene védőoltás, mitől csengene le? Folyamatosan vannak új megbetegedések, nálunk egyre több. Ha majd visszatérünk a hétköznapi életbe, akkor jön a második hullám. (szerintem)
"Biztos, hogy nem.
Amíg nincs ellene védőoltás, mitől csengene le? Folyamatosan vannak új megbetegedések, nálunk egyre több. Ha majd visszatérünk a hétköznapi életbe, akkor jön a második hullám. (szerintem)"
Teljes mértékben egyetértek!
Túl korán visszatérünk, jobban mondva visszaterelnek minket a hétköznapi életbe, akkor nagy az esély a második hullámra. 2 külföldi diák, azaz 2 ember hozta be az országba ezt a vírust, és mindenki látja mi lett belőle. Jelen körülmények között enyhíteni az intézkedéseken őrültség lenne. Ameddig fertőzötteket regisztrálnak nem lehet a hétköznapi életet újraindítani! Majd, amikor 2 héten át nem lesz új fertőzött beteg, utána lehet elkezdeni a korlátozásokon enyhíteni. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!