Vélemények az Arthrolon-ról?
Barátomnak már egy ideje fáj a dereka, és az ismerősömtől kaptam még régebben egy ilyen krémet. Interneten nem találok róla semmit, nekem kamunak tűnik, de megkérdezlek titeket, hátha van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban
Előre is köszönöm!
Derékfájdalomra tudom ajánlani Korponyi Jánost. Siófokon és Budapesten elérhető. Csontkovács, gyógymasszőr. Rajtam sokat segített. Nem mondom, hogy egyáltalán nem fáj, de nem okoz gondot pl munkában, hétköznapokban stb... Ha sokat terhelem akkor egy idő után megfájdul, de nem annyira mint előtte.
Nem tudom most dolgozik vagy sem, de egy próbát megér. Azt is megmondja, ha nem tud segíteni. Fölöslegesen nem járat kezelésre. Nem pénzhajhász.
Szerencsére nem az a típus vagyok aki netről rendelget ,,gyógy készítményt’’
Nekem is csak a rokonom adta természetesen akkor ő megszívta, mert ahogy láttam elég drága és a hatóanyag tartalmáról sehol semmi..
Most jelenleg a Voltaren kenőcsöt és a voltaren tablettát használja, az segít neki ideiglenesen.. próbálom rábeszélni egy orvosra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!