A koronavírus leküzdéséhez, kezeléséhez a tudósok nagyon sokféle vakcinát, stb. tesztelnek, próbálnak ki, amelyek mesterségesen előállítottak. De senki nem keresi a megoldást a természetben. Miért?
Pedig lehet, hogy ott a megoldás. Magam, fiatalabb koromban gyakran voltam beteg megfázástól, tüdőgyulladástól. Tizenévesen elkezdtem gyógynövények után és más természetes dolgok után kutatni és azokat rendszeresen el is fogyasztottam. Gyógynövény főzeteket, propoliszt, virágport, mézet is természetesen. Gyakorlatilag örökre megszűnt az asztmám, többet nem kaptam tüdőgyulladást, egyszer-kétszer volt influenzám is, de azokat a szervezetem rövid idő alatt megszüntette.
Igaz, tavaly volt egy brutális tüdőgyulladásom, melyre rásegített az, hogy hűtőházban dolgoztam, de valószínű, hogy vítus lehetett az oka, de az is megszűnt. Közelemben senki nem volt sehol beteg, valószínűleg buszon kaptam meg. Iszonyatos fejfájással és magas lázzal járt, de viszonylag hamar elmúlt. Itt jegyezném meg, hogy szerintem a munkahelyek légtechnikai berendezéseiben larakódó porrétegek nagyon sok vírust tartalmazhatnak. Onnét gondolom, hogy egyszer a munkahelyemen azt kakarítottam ki és a felszálló port belélegeztem, majd hamarosan nagyon beteg lettem. De az is hamar elmúlt. Több mint harminc éve kúráltam magamat és max. ötször volt lázzal is járó légúti megbetegedésem, de azokat szerintem tömegközlekedési eszközön, esetleg munkahelyen kaptam meg. Szerintem megfelelő immunrendszer erősítéssel és programozással megelőzhető majdnem minden, vagy minden betegség.
„Szerintem megfelelő immunrendszer erősítéssel…”- ezzel kimondtad azt a kulcsszót, amit a betegségipar tűzzel-vassal üldöz. Darázsfészekbe nyúltál, így azon sem csodálkoznák, ha sok választ törölnének, mint ahogyan azt már velem többször megtették.
Mindenki figyelmébe ajánlom a Hatoscsatorna Tabuk, Titkok, Tények műsorát, mely olyan témaköröket feszeget, melyet a fősodratú média elhallgat. . A március elején lement adásában Dr. Grandics Péter biofizikussal, immunkutatóval volt beszélgetés a koronavírusról. Biztatásként mondta, hogy a jó immunrendszer (megfelelő táplálkozás, nyomelem és vitamin ellátottság,...stb), stresszmentes életmód még a sokkal veszélyesebb vírusok ellen is (pl.ebola,...) megvéd! A március elején elhangzott 1. rész beszélgetés videója letiltva a YouTube-n. Nem véletlen! A 2.részt is láttam, ahol konkrét tanácsokkal szolgált a jó immunrendszer kialakításához. Ez az adás sem fog (szerintem) megjelenni a YouTube-n, mert olyan személyre szóló tanácsokat ad, mellyel szinte mindennemű megbetegedés elkerülhető! A legnagyobb titokra világít rá: mindennek az alapja az immunerősítés! Aki tudja, nézze meg az adás ismétlését. Adás időpontjai:
• 2020.04.10 péntek, 13:00
• 2020.04.11 szombat, 00:00
• 2020.04.13 hétfő, 08:00
• 2020.04.14 kedd, 05:30
• 2020.04.14 kedd, 22:00
• 2020.04.15 szerda, 04:30
• 2020.04.17 péntek, 13:00
• 2020.04.18 szombat, 00:00
Tanácsot ad az egyéni szuplementációra, mely a betegségipar legüldözöttebb ága. Elmondja, hogy mit nem tudunk táplálkozással magunkhoz venni, mert hiányzik a táplálkozási láncból. Az immunrendszer megerősítése mindennemű betegség kivédésének az alapja. Ezt a tudást hallgatja el a háttérhatalom vezérelte gyógyszeripar.
Tüdőgyulladást az esetek 95%-ban nem vírusok, hanem baktériumok okoznak. Csak mondom.
Helyes, nem kell mindig, mindenért egyből gyógyszerhez nyúlni, egy tüdőgyulladás mondjuk pont nem ez a kategória. Tök jó, hogy nem vagy beteges, pacsi. Mondjuk én semmi természetes gyógymódot nem használok, és még az életben influenzám sem volt, pedig a családban mindig van egy "göthös" :)
Az immunrendszer erősítéséhez hozzájárulnak a vakcinák is, illetve ha magadtól átesel a betegségen.
Valóban,nekem is furcsa, hogy nem fordítanak elég figyelmet az ellenállóképesség és az immunrendszer erősítésére. Az is furcsa volt számomra, hogy a virágpor és propolisz értékesítését valahogy leállították. Anno egy idős méhésztől a régi lehel téri piacon mindig tudtam venni.
A táplálkozással kapcsolatban is igaza volt a kettővel fentebb válaszolónak, kommentelőnek. De ne feledjük el azt sem, hogy saját régi táplálkozási kultúránk is hibás emiatt. Például szerintem túl vannak főzve az ételek, így pl. a zöldséglevesekből kifőzzük, kiirtjuk a hasznos vitaminokat, anyagokat, elemeket. A fehér kenyér helyett a teljes kiőrlésű gabonából készítettet kéne fogyasztani, így sok ásványi anyag jutna a szervezetünkbe.
Magam azt figyeltem meg, hogy pl. az arabok, törökök miért erősebb alkatúak. Meg kell nézni, hogy mit esznek, meg azt is, hogy több nyers zöldséget esznek. Vagy csak párolják azokat. Ott az oliva olaj is. Teljes kiőrlésű pitát is esznek hagyományosan. Ja, itt jegyzem meg, hogy nem esznek sertést. Igaz esznek bárányt, csitkét, pulykát, halat. Ezek is húsok, de másmilyenek. Ja és az arabok redszeres fekete tea, borsmenta tea és kamilla tea fogyasztók. A muszlimok ugye nem isznak alkoholt. Ez is nagyon fontos tényező. Az angoloknál pl. nagyon elterjedt a sok magvas kenyér, barnakenyér, sok babot és más hüvelyest esznek, persze ennek éghajlati okai is vannak, ezek teremnek meg könnyen tájaikon. Írek is hasonlóak, ott a rengeteg főzelékszerű irish stew. Érdekes, hogy az angol levesek is főzelékszerűek. Szerintem az angolok több tejternéket fogyasztanak. Van egy másik dolog is, ami szerintem biztos, hogy nagyon jó hatással van az egészségükre, mégpedig az, hogy rendszeres tea fogyasztók. A tea ugye tisztító, méregtelenítő hatású, valamint nyilván tartalmaz ásványi anyagokat is. Persze tudom, hogy az angolok között is sok pl. a túlsúlyos, de a világon szerintem sehol nincs teljesen egészséges nemzet. A túlsúlyosság pedig már szinte mindenhol probléma.
Nálunk rengeteg a fúszer, ami szintén nem jó. Túl sok sót használunk.
Na de ott a kínai konyha, onnét is lehetne egy két dolgot áthelyezni a magyar táplálkozási kultúrába.
Tehát igen, a legjobb megelőzés egyik alappillére a helyes táplálkozás.
Ma a legnehezebb feladat egy átlagember számára a tisztán látás az egészséges táplálkozás tekintetében. Miért? Mert sok az elhallgatott igazság. A féligazságok elhitetésével a betegségipar malmára hajtják a vizet. Soha nem beszélnek arról, hogy adott élelmiszer alapanyag milyen káros vegyszermaradványokat tartalmaz, milyen feldolgozáson megy keresztül, milyen tartósítószereket raknak bele, mire az élelmiszerüzletek polcaira kerül. A kérdező nagyon sok mondatára tudnák reagálni, mint vegyész. Egy nagyon fontos felvetésére: „a fehér kenyér helyett a teljes kiőrlésű gabonából készítettet kéne fogyasztani”, kijelentésre reagálok. Mivel ez sok embert érint, ezért csak annyit jegyzek meg ezzel kapcsolatban, hogy a korpa tartalmazza a vegyszermaradványokat és a gombatoxinokat, melyek a legtöbb gyomor-és bélbetegség kiinduló pontja! Javaslom mindenkinek megnézni az erről szóló adást: https://www.youtube.com/watch?v=Xk4g501F97E
A táplálkozás és az egészség összefüggéseiről egy- két beszélgetést ajánlok még: https://www.youtube.com/watch?v=R3hi7r6SZdw
https://www.youtube.com/watch?v=hKBC3-cls3s
https://www.youtube.com/watch?v=m-D8bVmXiWM
A VN TV internetes oldala foglalkozik legtöbbet az egészséges életmóddal és táplálkozással mindenki hasznára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!