Szerintetet mi az igazság?
#10 És megjöttek a "dimplomázatlan orvos" kategóriájú válaszolók. :D
Először is: én nem állítottam, hogy tény, amit gondolok. Tőlem ez távol áll. Ezért is használtam a "szerintem" szót. Ha valaki ezt a szót használja, akkor a véleményét szeretné elmondani, nem pedig tényeket közölni.
Másodszor:a Soros-kampánnyal csak addig voltam "elfoglalva", amíg elmúlt tőle a röhögőgörcsöm, és ezzel egyidőben a sírógörcsöm is, amiatt, hogy ezt a XXI. században bárki is elhiszi. De hát Hitler is megmondta a Mein Kampf-ban, hogy egy propaganda akkor sikeres és hatásos, ha a társadalom legbutább, legműveletlenebb rétegében terjed el. Ez egy örök alapigazság.
Ami pedig az influenzát illeti, hát... én nem vagyok orvos, de SZERINTEM butaság összehasonlítani a kettőt. Az influenza évente több tízezer ember életét követeli, csak Mo.-n, de azt is tegyük hozzá, hogy már régóta jelen van az emberek életében. Ez a vírus viszont mindössze 3-4 hónapja ütötte fel a fejét, mégis 96 ezer emberéletet követelt eddig.
Gusztustalan leszek, de még mindig kevés az áldozat. Az influenzához képest ez még mindig semmi.
Az ember elég barom. Zokszó nélkül beülünk egy autóba, pedig a közutakon naponta 3500 ember veszti az életét. Ha ugyan ezen áldozatszámú repülőgépbaleset lenne, azaz naponta 20 utasszállító zuhanna le, senki nem ülne repülőre. Az, hogy évente félmillió ember hal meg influenzába, senkit nem érdekel, de az, ha a tizede hal meg koronavírusba, akkor megáll az élet. Attól függ, mivel cirógatja a fülünket a média meg a hatalom, azzal foglalkozunk.
Influrnzaban pàrezer ember hal meg èvente itthon. Ez tèny.
Ha elengednénk a koronàt, akkor tobbtizezren halnànak meg itthon. Koztuk 5% ban azok akik 60 ev alattiak vagy nincs komoly alapbetegseguk. Ez is teny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!