Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mivel fertőtlenítitek koronaví...

Mivel fertőtlenítitek koronavírus ellen a megvásárolt élemiszerek csomagolását mielőtt a hűtőbe rakjátok őket?

Figyelt kérdés
Állítólag 28 napig is kibírja ez a kis dög a hűtőben.
2020. ápr. 9. 23:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
16%
Domestosszal.
2020. ápr. 10. 10:57
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Én domestosos vízzel törlök át mindent. Ásványvizet kartonnal vesszük, azt mondjuk nem, azt kibontom és a férjem bepakolja a helyére. Csak azután teszünk mindent a helyére miután áttöröltem. Vagy leveszem a csomagolást és úgy teszem hűtőbe, pl. A papírtörlőt is kibontom és úgy megy a helyére. De vajas dobozt,joghurt, csomagolt szalámi ezeket mind domestoszos vízzel törlöm és úgy megy a hűtőbe.
2020. ápr. 10. 12:04
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Az ásványvizes flakonokat érdemes szerintem a fürdőkádban folyékony szappanos szivaccsal átmosni, mert a műanyagon sokáig életképes a vírus.
2020. ápr. 10. 12:53
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
Semmivel, nem vagyunk paranoid idióták, akik felülnek a média és a politikusok demagóg szövegének.
2020. ápr. 10. 13:14
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
én minden étkezés után leküldök egy felespohár domestost, aztán ha valamelyik élelmiszer fertőzött is volt, nincs min aggódnom...
2020. ápr. 10. 14:53
 16/29 anonim ***** válasza:
26%

Amit nem kell hűtőbe tenni (tészta, mák) azokat egy zacskóba teszem, és nem nyúlok hozzá 2-3 hétig.

A kenyeret nyílt láng fölött végighúzogatom, és tegnap két fém fogót használva ezt tettem a mandarinokkal is – egyet megkóstoltam, semmi baja nem lett belül.

Amit hűtőbe kell tenni, és a csomagolása jól zár, azt mosogatószeres vízzel mosom meg, jól haboztatva 20-30 mp-ig, aminél pedig nem zár jól annyira, azt 75%-os Izopropillal törlöm át.

Hazaérve a cipőnk talpát is lefújjuk Izopropillal, de a cipővédő fólia is jó, ha ez nincs, és valamiért vissza kell menni a lakásba, mikor már befűztük.

A szatyrokat kint hagyjuk az ajtó előtt az előtérben egy kampón, mert úgyis csak kéthetente vásárolunk.

2020. ápr. 10. 15:07
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Teljes mértékben egyetértek 14/16-al!!!!!
2020. ápr. 10. 17:34
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Helyesbítek 14/17-el
2020. ápr. 10. 17:36
 19/29 anonim ***** válasza:

Innosept virucid szappannal. Hagyom állni, aztán bent lemosom.

Amibe befolyhat, oda 70% ethil átfújás.

2020. ápr. 10. 18:27
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
Semmivel, az már bőven a ló másik oldala. Ha akarnám, sem tudnám őket fertőtleníteni, elvégre az önző, pánikoló kretének az ország összes létező fertőtlenítőjét felvásárolták. Spoiler alert: mindig vannak vírusok a levegőben és a tárgyakon, minden légúti fertőzés ugyanúgy terjed, mindig ki vagy téve a veszélynek, ha működésképtelen az immunrendszered.
2020. ápr. 10. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!