Mi bajom lehet? Nem tudom leírni az érzést egyszerűen csak rosszul vagyok.
Egyet értek az első válaszolóval.
Nekem tavaly szeptemberben egy tragédia után történt ilyen. Nagyon levitt a padlóról. Kb. 2 hónapig tartott, bármire ha rá néztem, őt láttam benne és azonnal félni kezdtem, néha azt éreztem, hogy konkrétan mindjárt szétrobban a testem, annyira felszökött a vérnyomásom. Ilyenkor mindig ülj le, igyál egy kis vizet. Sokat segít, ha kitalálsz valamit a nyugtatók helyetti feszültség oldasra. Nekem erre ponr jó volt az, hogy ittam nagy pohár vizet, ettem valami sósat, és ha nem kezdtem megnyugodni, akkor nagyon ugrálni kezdtem, amitől kifulladok és a hirtelen mozgás miatt a gyomrom is felkavarodik, garantáltan nem tudtam a felelmeimre gondolni, csak arra hogy be dobjam ki a taccsot. Radikális, de kellett valami.
De elmúlt. Megtanultam élni a helyzettel, kihozni belőle a legjobbat, és azóta nagyon ritkán van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!