Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha ilyet veszek fel az utcára...

Ha ilyet veszek fel az utcára nem nevetnek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Munkámból adódóan van 4 db ilyen maszkom. Ez teljes védelmet jelentene a vírus ellen. De nem igazán akarok konfrontálódni az emberekkel. Hordjam, vagy maradjak a sima FFP3 maszknál?

2020. ápr. 8. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%
Én láttam kertvárosban egy embert a kocsijában, egyedül volt, maszkban. Na, ezen azért elmosolyodtam.:)
2020. ápr. 8. 19:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#4 Annyira bírom hogy a téves válaszokat kell felpontozni 😃

Ez nem festőmaszk LOL hanem a lehető legteljesebb védelem amit a 3M a healthcare dolgozóknak ajánlhat P3 filterrel.

[link]

Ez ekvivalens az FFP3-al, csak még egy fokkal jobban illeszkesik és P3R, avagy reusable. Tisztítható ethanollal a külseje mert műanyagborításos.

Ezzel a filter cartridge-vel és teljesálarccal 3 hónapot is kihúzhatsz.

A 3M ajánlja kórházakba, mivel sokkal költségkímélőbb mint 100 db FFP3-at elhasználni... viszont a betegek "félnek" tőle... így általában csak a kínai taktikai egységeken láttam ilyesmit. Banális oka van amúgy, a kórházakban sincs pénz a legprofibb fél és teljesálarcokra. Időben sem tudtak beszerezni annyit.

2020. ápr. 8. 19:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 Pedig lehet ő járt el helyesen. A maszkot otthon kell felvenni, és akkor levenni ha biztonságosan fertőző anyagként le tudod venni és 2x fertőtleníteni a kezedet.
2020. ápr. 8. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömnek van, ogaz csak felalarc. 3M6200. Meg nem nevettek ki. Inkabb felnek tole, mert Falloutosan nez ki kapucniban.

Ami jo, mert nem mennek kozel hozza. :)

Meg am mindenkinek van eleg baja. Probal gyors bevasarolni, meg ilyenek. Ki nem szarja le ki mit nevet ki.

2020. ápr. 8. 20:02
 15/23 anonim ***** válasza:

Én 3M-6200-at használok 6038-as P3R filterekkel amit a brossúrában is ajánlottak EÜ dolgozóknak. + 3M zárt szemüveg. Ez amúgy festéshez, építkezéshez is jó lesz majd békeidőben :) összesen 12000 Ft volt csak.

Van mellette egy 3M Aura FFP3 maszkom is... a félálarc lényegesen kényelmesebb, sokkal jobban illeszkedik, mosható etillel. Lehet benne beszélni, és nem vágja szét a fülemet. Hermetikusan záródik. A lukakat befogva nem szelel.

Teszteltem is, hőlégfúvóztunk egy ajtót és az Aurában totál lehetett érezni az égett festékszagot és gőzt... viszont a félálarcban meg szinte semennyire sem.

Szóval használd bátran, emiatt nem konfrontálódsz. Sokkal jobb mint a pormaszkok...

2020. ápr. 8. 20:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha kinevetnek, örvendezzél hiszen örömet szereztél. ( Gabriel Garcia Marquez)
2020. ápr. 8. 20:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én felvenném. Krónikus beteg vagyok. Nem érdekelne ki röhög, ki nem.

Szerintem téged se érdekeljen.

2020. ápr. 8. 21:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A rádióban hallottam talán, hogy "szívesebben vagyok élő bohóc, mint elegáns halott" vagy valami ilyesmi.

A vicces maszkokról volt szó.

2020. ápr. 9. 01:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Most nehogy hiusagbol ne vedd fel.
2020. ápr. 9. 01:57
 20/23 A kérdező kommentje:

Van overál is. E szerint akkor leget azt sem ártana felvenni.

Nyílván nem sétához szeretném használni, hanem tényelegesen front vonalban.

2020. ápr. 9. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!