Ha ilyet veszek fel az utcára nem nevetnek ki?
Munkámból adódóan van 4 db ilyen maszkom. Ez teljes védelmet jelentene a vírus ellen. De nem igazán akarok konfrontálódni az emberekkel. Hordjam, vagy maradjak a sima FFP3 maszknál?
#4 Annyira bírom hogy a téves válaszokat kell felpontozni 😃
Ez nem festőmaszk LOL hanem a lehető legteljesebb védelem amit a 3M a healthcare dolgozóknak ajánlhat P3 filterrel.
Ez ekvivalens az FFP3-al, csak még egy fokkal jobban illeszkesik és P3R, avagy reusable. Tisztítható ethanollal a külseje mert műanyagborításos.
Ezzel a filter cartridge-vel és teljesálarccal 3 hónapot is kihúzhatsz.
A 3M ajánlja kórházakba, mivel sokkal költségkímélőbb mint 100 db FFP3-at elhasználni... viszont a betegek "félnek" tőle... így általában csak a kínai taktikai egységeken láttam ilyesmit. Banális oka van amúgy, a kórházakban sincs pénz a legprofibb fél és teljesálarcokra. Időben sem tudtak beszerezni annyit.
Egy ismerősömnek van, ogaz csak felalarc. 3M6200. Meg nem nevettek ki. Inkabb felnek tole, mert Falloutosan nez ki kapucniban.
Ami jo, mert nem mennek kozel hozza. :)
Meg am mindenkinek van eleg baja. Probal gyors bevasarolni, meg ilyenek. Ki nem szarja le ki mit nevet ki.
Én 3M-6200-at használok 6038-as P3R filterekkel amit a brossúrában is ajánlottak EÜ dolgozóknak. + 3M zárt szemüveg. Ez amúgy festéshez, építkezéshez is jó lesz majd békeidőben :) összesen 12000 Ft volt csak.
Van mellette egy 3M Aura FFP3 maszkom is... a félálarc lényegesen kényelmesebb, sokkal jobban illeszkedik, mosható etillel. Lehet benne beszélni, és nem vágja szét a fülemet. Hermetikusan záródik. A lukakat befogva nem szelel.
Teszteltem is, hőlégfúvóztunk egy ajtót és az Aurában totál lehetett érezni az égett festékszagot és gőzt... viszont a félálarcban meg szinte semennyire sem.
Szóval használd bátran, emiatt nem konfrontálódsz. Sokkal jobb mint a pormaszkok...
Én felvenném. Krónikus beteg vagyok. Nem érdekelne ki röhög, ki nem.
Szerintem téged se érdekeljen.
A rádióban hallottam talán, hogy "szívesebben vagyok élő bohóc, mint elegáns halott" vagy valami ilyesmi.
A vicces maszkokról volt szó.
Van overál is. E szerint akkor leget azt sem ártana felvenni.
Nyílván nem sétához szeretném használni, hanem tényelegesen front vonalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!