19870728 kérdése:
Tu esetelg valaki erröl valamit mondani? Sajnos a virus miatt ne igazan tudunk tovabb menni es gastroenteritis es colitis is mondott regota fennt alló hasmenes miatt es fogyas is történ gasztora virus utan tudunk menni
Figyelt kérdés
sajnos a kepet nem tudom be rakni a leletröl szeklettenyesztes negativ lett nagyon aggodom mi lehet2020. ápr. 8. 09:39
1/2 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg gyulladásos folyamat, illetve a hasznos bélbacik számának a csökkenése (pl antibiotikumok, gyógyszerek stressz stb miatt) lehet az oka.
Van egy könyv, amiben colitises betegről is ír a doki, hogy milyen gyógynövényes dolgokat adott neki.Ha érdekel, akkor beszkennelhetem azt a néhány oldalt, amin erről van szó és elküldöm emailben.
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Várj nem igazán értem.
Mire mondták, hogy colitis ha nem jutsz be gasztróra a vírus alatt? Széklettenyésztésből mondták ezt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!