Lelki okok miatt kialakulhat bélgyulladás? (nem fertőzéses k. m. n. gastroenteritis és colitis) Volt már valakinek, akinek nem találtak testi okot?
Figyelt kérdés
Gasztroenterológusnál nem voltam még. Vissza kell mennem a háziorvoshoz, ő ad beutalót, mert a normaflore nem volt elég.
Vérvétel, vizeletvizsgálat volt, azt mondta a háziorvos minden rendben.
Történtek rossz dolgok, arra gondolok, lehet ezért van.
2012. aug. 19. 17:56
1/6 SzilKa válasza:
Persze hogy kialakulhat. Colitis és Crohn betegség alapja is általában lelki ok...
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyire gyógyíthatóak ezek?
Ha mondjuk gyász miatt alakult ki, elmúlhat, ha lelkileg jobban vagyok? Vagy ha elkezdenék nyugtatót szedni. Szedtem már régen, úgyhogy ismerem, csak nem akartam még szedni, mert általában pánikra szoktam.
2012. aug. 19. 18:30
3/6 SzilKa válasza:
Nem igazán gyógyítható, ideig-óráig (akár évekig) tünetmentesíthető, de mindig újra kijön... Sokat segít a helyes táplálkozás és a stresszmentes élet. Gasztróshoz mindenképp menj el.
4/6 A kérdező kommentje:
Ő csinálja a tükrözést gondolom. Más módszerrel nem dolgoznak, vagy egyből a tükrözés jön?
2012. aug. 19. 20:56
5/6 A kérdező kommentje:
És kb mennyi idő alatt alakulhatnak ki, fokozatosan vagy akár hirtelen is?
2012. aug. 19. 21:07
6/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy mihamarabb kezeltesd! És a lelkedet is. Én szintén hasonlóval küzdöttem, és pánikbetegség lett a vége, most sem vagyok teljesen rendben, mindez azért mert nem kezeltek normálisan, és azt hittem így kell leélnem az életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!