Szerintetek nyáron majd lehet menni nyaralni a koronavírus alatt?
Figyelt kérdés
Augusztusra foglaltunk a párommal szállást a Balatonon. Nem tudom most mi lesz, mert elég drasztikus lépéseket tesz a kormány a korona vírus miatt. Szerintetek javulni fog a helyzet vagy csak romlani?2020. márc. 27. 12:33
1/11 anonim válasza:
Hát ha még nem fizettétek ki, akkor szerintem inkább tegyétek félre a pénzt, bármikor munkanélküliek lehettek ti is.
Egyébként ha így húzzák halasszák kitart egész évben.
2/11 anonim válasza:
Ha valamelyest javul is még nem lehet össze-vissza utazgatni, csoportos rendezvényeket tartani.
3/11 anonim válasza:
Kicsi rá az esély.
Ha nem tudtok menni, a szálloda is meg fogja érteni, illetve biztosíthat lehetőséget egy másik, későbbi időpontban.
4/11 anonim válasza:
Járda szigetekre újságot árulni bármikor...
5/11 anonim válasza:
Szerintem addigra le fog ez csengeni annyira minimum, hogy az idegenforgalom beindulhat.de majd idővel úgyis látjuk, hogy alakulnak a dolgok.
6/11 anonim válasza:
Balkóniába lehet majd menni nyaralni :-)
7/11 anonim válasza:
ettol en is felek juni juli es augusztus is elolegfizetessel le van foglalva 1 hetunk ez szornyu.vajon visszaadjak a penzt ? mert szerintem nem...
8/11 anonim válasza:
Június-júliusra várják a járvány tetőzését!
9/11 anonim válasza:
Elvileg nyáron lesz a legrosszabb a helyzet.
Lemondanám a szállást még most.
10/11 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen, hogy szabad-e. A nyaraló az A nyaraló bármit megtehet, amit szeretne. Azért remélem a büntetés befizetéskor is nagy lesz a szája A nyaralónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!