Hazautazás Koronavírús járvány alatt, mégis hogyan?
Svájcban ragadtam és nem tudok semmit a határinformációkról, hogyan tudnék Svájcból hazakerülni Magyarországra. Autóval szeretnék hazajutni, nem fognak átengedni a/z Német, Osztrák határokon?
Olvastam Magyarba beengednek Magyar lakosokat, cserébe 2 hét karanténba küldenek. A lényeg hogy képes vagyok-e valahogy eljutni a Magyar határig?
Konzuli szolgalat honlapjat vegigragtad? Van egy link egy terkepre, hogy hol engednek at a hataron.
Illetve még ilyenkor a legalapvetőbb amit fel kell hívni az Magyarország Nagykövetsége Bernben.
Ott intézik a magyar állampolgárok hazajutását. Ettől még nem fogsz tudni holnap egyből hazajönni, mert jogszabályok és .... intézik. Tarts velük kapcsolatot
Egyébként a hírekből ez lejöhetett volna eddig is, világszerte így csinálják a kormányok. Magyarország is, és számos ilyen eset volt a médiában is. Mindegy. Ok.
Szerintem ha magánakcióban is jönnél, akkor is egyeztess velük, mert ismerik a nemzetközi helyzetet, és nehogy más országban ragadj ott Svájc helyett, mert azzal se sokra mész.
Magyarország Nagykövetsége
Bern
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!