Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Titeket is megvisel ez a...

Titeket is megvisel ez a járvány és annak hírei?

Figyelt kérdés
Nekem szó szerint Zsibbadnak a karjaim olykor esténként . Az elején azthittem , elalszom őket , de nem. Szivem is kalapal olyankor rendesen. Engem inkább ez a bizonytalanság , hogy mi lesz velünk , velem és mindenkivel , ami elszomorít és mint már észreveszem: felzaklat. Szívbeteg nem vagyok, nincs magasvérnyomásom sem, ezért gondolom hogy a mostani időszak miatt lehet ez. Elég L obbanekony természeten van, olyankor még hamar felmegy az agyvizem az tény. Ha bármit kapnánk, tájékoztatást hogy Mi várható , jobban lennék. Mert olyanokat nézek már hogy fiatal erős embereket is kivégez a vírus. Én az vagyok. Kérlek segítsetek valami praktikák, velemeny ? 24F

2020. márc. 27. 05:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyám rákos, az megvisel. A vírus csak azért, mert jelen helyzetben nem láthatom.
2020. márc. 27. 05:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom . Kitartást nektek !
2020. márc. 27. 05:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen, sajnos, csak te magad tudsz segíteni.

Próbálj meg elszakadni a médiától. Olyan, mint a kígyóbűvölő.

Mindenképp próbáld elterelni a figyelmet valami értelmes tevékenységgel. Legyen bármi: rendrakás, sport, amíg lehet kirándulás. Most napról- napra követem a Madárlesen a webkamerákat. Ha tudsz, segíts másokon. Fiatal vagy, sokat tudnál segíteni.

......és gondold végig, hogy mi a legrosszabb, ami történhet. És fogadd el. Sajnálom, tudom ez lehet a legnehezebb, de ha sikerül, hihetetlen megkönnyebbülést fogsz érezni.

Nekem, mondjuk, könnyebb, mert járok dolgozni és a maradék időt kell kitöltenem, úgy, hogy ne pánikoljak.

És azért is, mert én idősebb vagyok.

Mondjuk úgy, a kenyéren 50%- át már megettem:)

2020. márc. 27. 06:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal és erős vagy, mi? Még egy rossz hír miatt is lezsibbadsz. Rengeteg bizonytalan tényező van a világon: harmadik világháború, klímaváltozás, migráció, Kína stb. Lehet nem vagy szívbeteg, de ezzel a hozzáállással gyorsan az leszel. Szerintem nyugodj le, attól megnyugszol.
2020. márc. 27. 06:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem. Bár észrevettem, hogy mostanában, ha lefekszem nem fél perc alatt alszom el, hanem kell 2 perc is :D Szóval nem! Nem kell magadra venni a dolgokat csak a mikro környezetedet figyeld és azt, hogy ott ne legyen probléma (család stb. ami neked fontos). A többivel ne nagyon foglalkozz, mert bekattansz, ha sokat agyalsz rajta és van rá hajlamod is. Sok ember nem a koronába fog belehalni, hanem olyan maradandó pszichés betegségeket szednek össze, ami majd egy életen át elkíséri őket. Pánikbetegek lesznek tömegesen, ha lezajlik ez az egész stb.
2020. márc. 27. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Mert a nyomorék cikkekben lévő riogatást olvasod.

Csak a hivatalos statisztikákat nézd és kész. Attól úgysem tud többet biztosra senki. Biztos hogy több a fertőzött, stb., de ezt ők is elismerik.

Ha nem nézegeted ahogy bemutatják hogy meghal 1db 20onéves leukémiás beteg azzal a címszóval hogy a fiatalok is meghalnak, meg ilyesmiket, akkor a valósághoz is közelebb maradsz és nem is rettegsz.

[link]

[link]

2020. márc. 27. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2 hétben jobban "lefoglalt", jobban is követtem a híreket, mert "új" volt. Mostanra megtanultam együtt élni vele. Már vagy 3 hete alig léptem ki, ami ennyi idő után már kicsit fura, de ez van. Rengeteg dolgom van itthon.
2020. márc. 27. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem visel meg ugyanis nem nézek híreket. Az elferdített, szenzációhajhász oldalak, tv csatornák által közöltekből úgysem tudnék meg semmit.
2020. márc. 27. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!