Titeket is megvisel ez a járvány és annak hírei?
Ezen, sajnos, csak te magad tudsz segíteni.
Próbálj meg elszakadni a médiától. Olyan, mint a kígyóbűvölő.
Mindenképp próbáld elterelni a figyelmet valami értelmes tevékenységgel. Legyen bármi: rendrakás, sport, amíg lehet kirándulás. Most napról- napra követem a Madárlesen a webkamerákat. Ha tudsz, segíts másokon. Fiatal vagy, sokat tudnál segíteni.
......és gondold végig, hogy mi a legrosszabb, ami történhet. És fogadd el. Sajnálom, tudom ez lehet a legnehezebb, de ha sikerül, hihetetlen megkönnyebbülést fogsz érezni.
Nekem, mondjuk, könnyebb, mert járok dolgozni és a maradék időt kell kitöltenem, úgy, hogy ne pánikoljak.
És azért is, mert én idősebb vagyok.
Mondjuk úgy, a kenyéren 50%- át már megettem:)
Mert a nyomorék cikkekben lévő riogatást olvasod.
Csak a hivatalos statisztikákat nézd és kész. Attól úgysem tud többet biztosra senki. Biztos hogy több a fertőzött, stb., de ezt ők is elismerik.
Ha nem nézegeted ahogy bemutatják hogy meghal 1db 20onéves leukémiás beteg azzal a címszóval hogy a fiatalok is meghalnak, meg ilyesmiket, akkor a valósághoz is közelebb maradsz és nem is rettegsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!