Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mennyire reális a...

Szerintetek mennyire reális a feltételezés a koronavírus június-júliusi tetőpontját illetően?

Figyelt kérdés
Júniusban fogok szülni. Kismamaként egyébként is félek... a munkahelyem megszűnt, és folyamatosan szűnnek meg a munkahelyek...mi lesz így az emberekkel, a gazdasággal?
2020. márc. 26. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

De kifog húzódni addig. A cecília félékben én se bízok, de ezek matematikai modellek amiket virológusok segítségével készítettek MATEMATIKUSOK. A legszebb és leghasznosabb tudomány sajnos NEM hazudik. A statisztika sem, csak nem közölnek minden adatot és így hazudnak azzal kapcsolatban. Viszont a matematikai modellek valósak sajnos.

Amiben bízni lehet az az, hogy még nincs elég adat ezért bizonyos mértékben pontatlan a modell, szóval lehet hamarabb lesz a tetőzés.

2020. márc. 27. 00:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább május elejére tenném ezt a tetőtést
2020. márc. 27. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
70%

Majus közepe,a realis szerintem. Utana csökkeni fog. Én egyenlőre fegyelmezettebb népnek látom

Magunkat mint az olasz,spanyol. Persze hülyék mindig vannak mindenhol,de azért hiszem h nem azok vannak többségben

2020. márc. 28. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!