Szerintetek hányan fogják életüket veszteni itthon a koronavírusban?
Ez csak azt jelzi egyelőre, hogy botrányosan nem jól kezelik a helyzetet. Rentegeg eset nincs felderítve és csak a legbetegebbeket viszik be.
Lehet már 100x annyi fertőzött is van, ennek egy finimított verzióját Orbán is elismerte.
Nem mondják meg hol vannak a betegek, ez is egyedülálló Eu-ban. Úgy kell civilként kinyomozni hogy melyik városban van pl egy 34-es góc (nem merem leírni, mert elvisznek érte lassan)
Tehát magas a halottak száma, ami feltételezi a régiós szinten nagyobb fertőzőttséget.
Egyelőre olaszországi szintet hozzuk szépen.
1. Nagyon helyes hogy nem mondjak meg hol vannak a betegek. Semmite nem mesz vele, de ha a varosodban nincs akkor hamis biztonsagerzetet ad a buta tomegnek.
2. A jarvanyok elejen magasabbak az arányok.
#3 Benyelted a fideszes nokedlit... ezt fújják ők is'
Holott minden jóléti társadalomban részletes járványtérkép van.
Itt meg a polgármesterek szivárogtatása alapján kell megtudni hol vannak fertőzöttek és kikkel lehetnek kapcsolatban. Normális kontaktkutatás már rég nincs!
Pl ismerősömnél Budaörsön 5 eset, 34 gyanús. Most vizsgálja kikkel lehetett kapcsolatban. Kiket ismer 1 lépésre.
Utolso: se nem vagyok fideszes se nem nezek semmilyen agymosast. Indexet atporgetem kb csak a cimeket olvasom el.
Amit mondtam a hamis biztonsagerzetrol azt magamtol talaltam ki. Várom a càfolatát amit ezuel kapcsolatban irtam. Illetve azt is hogy mire jo ha megtudod hol regisztealták a betegeket???
Koreában SMS jön utca pontosan hol volt beteg. Ez lenne a normális.
Tudod vannak vállalható kockázatok. Pl elmenni boltba,.postára stb.
Viszont ezt is felül lehet bírálni, ha egy brutális góc van kialakulóban a városban.
Meg nem neked szól, hanem a sok hülyének akik még most is vidáman kocognak, meg autóznak a városban.
Vajon ezt tennék ha megtudnák, hogy a háztömbben 5 fertőzött volt?
...
MINDEN liberális országban van térkép, csak ebben az iráni rezsimben titkolják, hogy talán fenntartsák a rend érzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!