Ez koronavirus?
Figyelt kérdés
Kis fejfájas szemfájas hanyinger, ingerlekenyseg, idekesseg, feszültség , kis gombóc erzet a torokba kis izomláz momdjuk tegnap edzettem. Nyálkás torok tüsszentés 1 nap kb kétszer. Gyomorémelygés2020. márc. 22. 14:23
1/10 A kérdező kommentje:
És nyugtalanság
2020. márc. 22. 14:24
2/10 anonim válasza:
És ha azt mondom, hogy az, akkor mit csinálsz?
Vedd már a fáradtságot, és nézz utána a tüneteknek!
3/10 anonim válasza:
Ennek köze sincs a koronához... A leggyakoribb tünet a száraz köhögés és a láz.
4/10 anonim válasza:
Nézz utána a tüneteknek jobban. Szerintem simán kivagy merülve, túl streszelted magad, ennyi a bajod jelenleg.
5/10 anonim válasza:
Lehet koronavírus, rák, szívbetegség, eddig felfedezetlen betegség, meg még kb 1000 másik betegség. Az első felét okozhatja a magas vérnyomás is, a másik felét meg a kellemetlen közérzet.
6/10 A kérdező kommentje:
Ittam egy erős kávét meg sokat fertőtlenitettem.
2020. márc. 22. 14:37
7/10 anonim válasza:
Akkor már csak a hipochondriádat kell kezeltetni.
8/10 anonim válasza:
Rákra tippelek inkább, az agytumor tipikus tünetei.
9/10 anonim válasza:
Lehet az alkohol és a fertőtlenítő szagoktól is. Attól fáj az ember feje, ingerli a szemet és a nyálkahártyát, stb
10/10 anonim válasza:
Mi köze ezeknek a koronavírushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!