Szerintetek meddig lesz karantén?
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges,hogy fél-1 évet senki sem.fog dolgozni magyarországon? Koronavírus miatt... :(csak beleszünk zárva? Nekem még van munkám de gondolom hamarosan már nem léphetsz ki utcára..
Attól függ, hogy milyen kezelési mód felé mozdulunk el. Egyébként szerintem a mostaninál sokkal több korlátozás nem lesz, mert az országnak is bírnia kell gazdaságilag.
A szerb adatok és a svéd állapotok alakulására kiváncsi leszek.
Még az olaszoknál is el lehet menni dolgozni
Ha 2 hétre tiltanák meg mindenkinek a munkavégzést, akkor is összeomlana a gazdaság
# 4 Jó is lenne ha még évekig így lenne. Ez a helyzet nekem nagyon jó, mert megment önmagamtól.
Minél tovább tart annál jobb :)
Az olaszoknál gazdaságilag már jóval nagyobb a baj mint azt bárki is gondolná, jelenleg mindenki azon pörög hányan haltak/halnak meg,(megjegyezném a már dolgozni nem tudók közül) de arra senki nem gondol hogyha ez a dolog lecseng és elfogy a pénz hányan fognak éhen halni.
Nálunk például ha bevezetnék a totális karantént, elég sok nagy cég lehetetlenedne el, és csődölne be, pont ezért nincsen még karantén, próbálják elkerülni hogy beomoljon a gazdaság, és végül sokkal több halott legyen mint egyébként a vírustól lenne.
Véleményem szerint, úgy lehetne elkerülni a legrosszabb forgatókönyvet ha kötelező vérvizsgálat lenne mindenkinek, teszem azt 3 naponta, szépen kiderülne ki fertőzött, őket karanténba, vagy maszkra kötelezni őket, és ennyi. Így lelehetne állítani a vírust, az hogy nincs elég labor az más kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!