Szerintetek meddig fog eltartani a COVID-19 (koronavirus)?
Ha én felelőtlen dolgokat teszek és lesérülök azt ugyan úgy én fizetem lévén fizetek TB-t, azt a pénzt amit befizetek/évek alatt befizettem azt fogják arra költeni hogy kezeljenek, és kész. Nyilván van aki többet vesz ki mint amit befizetett pl aki 80-éves, viszont van aki kevesebbet pl meghal 40-50 évesen.
Asszem az USA-ban máshogy van kevesebb TB-t fizetnek, és a kezelési költségeket maguk fizetik zsebből/hitelből. Az sokkal szimpatikusabb, például nekem sokkal több pénz lenne a zsebemben lévén csak akkor megyek korházba/dokihoz ha tényleg kell nem évente 20X.
Amúgy meg igen azt mondom, aki felelőtlenül cselekszik, és úgy sérül le(amiket írtál példának azok jók), az ne kapjon kezelést míg nem fizet, vagy ha nagy a gáz és mégis kap, de nem fizet mehet az összegnek megfelelően börtönbe és kész, ha pedig nem volt befolyása a dologra, pl a zöldön elütik, akkor az okozó fizessen kőkeményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!