Biztosan a “maradj otthon” a legjobb megoldás a vírus ellen?
Figyelt kérdés
Csak hangosan gondolkodom. Azt mondjak azért jó a maradj otthon mert hamarabb túl leszünk rajta. De biztos ez? Hisz ha alig kapja el valaki és mondjuk most ez az 50-70 ember meggyógyul és újra beindul a turizmus jonnek a külföldiek majd valaki újra megfertoz valakit stb... az évekig elhúzódó folyamat lehet.. Kínában is úgy lett vége hogy majdnem mindenki elkapta.. én már személy szerint azon gondolkodtam inkább túl esnék rajta és onnantól hogy immunis vagyok látogathatnàm a nagyszüleimet mint attól félve hogy még nem kaptam el de “csak “ 70 ember kapta el így bármikor újra felbukkanhat az országban, és sosem merném megöletni őket. Értitek mit akarok mondani?2020. márc. 19. 08:15
1/5 anonim válasza:
"túl esnék rajta és onnantól hogy immunis vagyok"
Ezt honnan veszed?
2/5 anonim válasza:
Nem az a veszélyes, hogyha elkapja, hanem ha nem tudják kezelni. Ebben most az a veszélyes, hogyha robbanszerűen kapja el sok idős, akkor a nagy részét nem tudják ellátni, ennek következtében rosszabbodik az állapota. Míg ha szép fokozatosan kapja el mindenki, akkor mindenkit szépen el tudnak látni és jobb eséllyel gyógyul meg
3/5 anonim válasza:
Kínában kb 90.000 ember kapta el. Nem az összes.
Lesz oltás, kb jövőre.
Lelassítani, megállítani kell. Ha végigsöpör akkor kb senki nem lesz ellátva rendesen. Nagyon megnövekszik a halálozás ami idősebbeknél amúgy is magas. De a fiatalok 0.2%-a sem kevés. 5M*0.002=10000, ennyi embert löknél oda.
4/5 anonim válasza:
Lassítani kell a terjedését, mert az egészségügy sehol nem bírja el a túlzottan magas számú fertőzött ember kezelését. Ennyi az egész.
5/5 anonim válasza:
Ezért kellett volna karanténozni azokat előre, akik most a lélegeztetőgépeken fekszenek. De, tudni lehetett, hogy kik azok: a 65 felettiek.
1-es
Azért mégis csak jobb esélyei vannak annak, aki már kigyógyult belőle, mint, aki még előtte áll. Lehet, hogy 100%-kal, lehet, hogy csak 50-nel, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!