Csak szerintem volt ez durvább mint a koronavírus, mégse tettek semmit?
Rengeteg idős sem zárkózik be, azzal meg veszélyeztetik a foatalok közül az immungyengéket is (a többi idős emberen túl)... Például azokat akiknek mesterségrsen le kell gyengíteni az immunretszerüket, mert mondjuk rákosak, vagy szívátültetettek és ha lenne immunrendszere, kilökné a donort.
Jah, hogy erre az a válasz, hogy nem kell kimenni nekik sem és akkor nem fertőzik meg a csatangoló idősek (vagy bárkik)?
Hát ez így elég kettősmérce.
Az idősek maradjanak szépen otthon...
Én nem mászkálok feleslegesen, de nem kapok havi szinten nyugdíjat, amiért ki sem kell mozdulnom, dolgoznom kell.
De ha folyamatosan kint lennék, azzal sem veszélyeztetném a Te apádat, nagyapádat, mivel nem találkozom vele ha otthon marad! Ha veled találkozom, téged megfertőzlek, Te meg Őt akkor nem nekem kellett volna még pluszban otthon maradnom, hanem neked!
Nem az én hozzátartozóm... Ha betartja a kedves apuka az előírásokat, hallgat a javaslatokra, akkor egyedül a kedves gyereke/unokája tudja megfertőzni!
Szóval elsősorban ne a fiatalokat szidd, hanem a saját felelőségeddel foglakozz!
Az hogy ki jár ki, arról lehetne statisztikát készíteni.
Egy hete még vidáman jöttek haza erősen fertőzött külföldi országokból ismerőseim. A sportközpontok dugig voltak, a kocsmák még pár napja is. Vkerben özönlöttek a fiatal külföldi turisták húzós bőrönddel. Bérházunk is tele volt AirBNB-sekkel.
Nyilván van elég sok ostoba öreg is, aki szerint médiahiszti az egész... de arányaiban nagyságrendekkel több 50 alatti aki felelőtlenül viselkedett és még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!