Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti nem tartjátok ezt kicsit...

Ti nem tartjátok ezt kicsit hihetetlennek?

Figyelt kérdés

2020 január eleje:

Jó évnek ígérkezett. Már januárban sokan elkezdték szervezni a külföldi nyaralásokat amiket egész évben várnak.

2020 január közepe:

Megtamadta Kínát egy vírus. Halpiac, hüllő, koala. Kit érdekel miért érintene ez engem? Pár fertőzött majd maguk között úgyis elintézik. Egyre több fertőzött, egyre több halott. Már többen sejtették, hogy lehet itt nagyobb a baj.

2020 február:

Pár országban még megjelent. Biztos lesz oltóanyag. Nem utazok én ilyen helyekre, tuti nem fogjuk elkapni.

2020 március:

Olaszországnak annyi. Meglett az első fertőzött Magyarországon.

2020 március közepe:

Mindenhol hemzseg a járvány. Magyarországon már 30on túl vannak a fertőzöttek számai, ma elhunyt az első magyar. Holnaptól bezárnak iskolák, óvodák, bölcsik, rengeteg étterem. A boltokban világvége helyzet, az emberek panikolnal. Bizonytalan minden.

Szerintem ez kicsit félelmetes. És nem maga a vírus miatt.

2020. márc. 15. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha Kína normálisan kezelte volna az elejétől a helyzetet, nem lett volna ez.

Én magamat nem féltem, csak az idős rokonaimat, szüleimet.

2020. márc. 15. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb vagyok, sok apokaliptikus filmet láttam már. A jelenlegi helyzet teljesen sablonos. Maga a vírus is veszélyes, de az igazi bajt még meg sem lehet jósolni, ez pedig a gazdaságra gyakorolt hatása. Termelés leállása, munkanélküliség, gazdasági válság. Szóval pár hónap karanténba nem reccsen meg a világ, de az utána jövő válságba könnyen. Lehet építeni a Madmax járgányokat.
2020. márc. 15. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Én is csak attól félek, hogy nagy szarban leszünk a vírus után.
2020. márc. 15. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen hihető. Miért akarna átverni a WHO, az összes ország kormánya, az összes TV adó, online media, BBC, CNN, mindenki? Elég jól szervezettnek kell lenni, hogy kb. 100.000 ember benne ven, és senki nem mondja el az igazat.
2020. márc. 15. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

A média nagyon felfújta. Nem szabad félvállról venni, de ez nem egy pestis/kolera/spanyolnátha ami negyed emberiséget kiirtja.

Az oltás hatalmas üzlet lesz. Kínaban áprilistól lesz védőoltás, németországban junuistól tesztelik (Trump kizárólag USA számára akarta megvenni-wtf?).

Tatárjárást őseink túlélték, 150 év török uralmat, trianont, mi meg nyüszítünk egy vírus miatt?

2020. márc. 16. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
#5 magasabb a halálozási rátája, mint a spanyol náthának. Azért nincs még milliós halott, mert szigorúak az intézkedések.
2020. márc. 16. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!