Ez lehet korona virus?
Figyelt kérdés
15 napja kezdodtek tuneteim.
Kohogtem, gyenge voltam.
Elmentem dokihoz, o azt mondta megfazas ne szedjek semmit, egy kis koptetot.
Utana ra 2 napra eleg gyenge voltam, elmebtem haziorvoshot aki szerint influenza, 3 napit tappentem voltam.
Het elejen minths jobban lettem volna, de het vege fele gyengultem lefele.
Mellkasom fsj, hatam is, legcsovem.
De a legcsovemet lehet rosszul ereztem, es at nyelocso volt a sok gyonirsavval.
Lazam egyszer sem volt!!!
Igy ez lehet korona vagy nem?
4 napja szedek augmentiun duot a haziorvos javaslatara.
30 eves ferfi vagyok
Koszi
2020. márc. 15. 20:03
3/11 A kérdező kommentje:
Laz nelkul is lehet!
2020. márc. 15. 20:12
4/11 anonim válasza:
Olvass már utána a korona vírus tüneteinek okoska, s te is menj vissza huszonharmadik alkalommal is az orvoshoz a semmi nátháddal, és fáraszd ismét! Mennyi hipochonder okoska van ezen az oldalon, hihetetlen!
5/11 anonim válasza:
Már kétszer voltál orvosnál, nyugodtan járj a nyakára, egyszer csak "szépen" elküld, és talán megnyugszol. Az se tudod mid fáj, lázad sincs, de csakis korona lehet.
6/11 anonim válasza:
Amúgy pont az ilyenek miatt nem csinálnak bárkinél koronavírus tesztet. Hadd döntse már el az orvos, hogy indokolt-e!!!
7/11 anonim válasza:
Orvos mar lerazott szal mast nem tehetsz. Am 30 evesen tok mind1 h natha, influenza vagy korona, tuleled nyugi. Ha ez megyugtat az elmult harom hetbe 100e influenzas megbetegedes volt itthon, es a tunetek kb ugyan azok, az h nallad mar 15 napja kijott meg meg inakabb kizarja a korona virust.
8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!
Remelem tenyleg nincs gaz
2020. márc. 15. 23:20
9/11 anonim válasza:
Azt ugye felfogtad, hogy ha beteg vagy ne menj orvoshoz, hanem hívd fel?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen frlhivtam, azt mondta menjek be, megvizsgalt, elkuldott mellkas rtg re es negativ lett.
2020. márc. 17. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!