Kínában hány ember vesztette életét a korona vírus miatt?
Most nem azért de a halálozások száma eddig elég elenyésző, 150.000 fertőzöttre esett kb 6000 halott és a nagy részük alapból beteg és öreg,ez a kiválasztódás, a beteg és a gyenge kihullik,szerintem ez annyira nem rossz dolog.
Ja igen és ez csak az amit tudunk, tehát azok az emberek akiket rajtakaptak hogy beteg.
" kiválasztódás, a beteg és a gyenge kihullik,szerintem ez annyira nem rossz dolog."
Kívánom, hogy ha az egyik szeretted esik bele a természetes kiválasztódásba, vagy neked van rejtett betegséged, amiről nem tudsz, és ez a vírus földreterít, akkor is ilyen lazán tudd kezelni.
Mi ilyen lazán kezeljük, a tatámat pont egy egyszerű nátha vitte el, mamámat egy egyszerű torokgyulladás, mind a ketten pont azt vallották amit én is hogy ha menni kell hát menni kell, a gyengének/betegnek ez a sorsa és kész. Egyébként nem mondom hogy nem esett rosszul de ez van, még mindig jobb mint pelenkázva valahol tengődni...
Megjegyezném nem egyszer voltam halálközeli állapotban, akkor is úgy voltam vele vagy felkelek még holnap vagy nem és kész, kár ennyire kapaszkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!