Szerintetek melyik a durvább a covid az ebola vagy a gennyes agyhártyagyulladás?
Milyen paraméterek szerint?
A teljes gazdaságra és világra nézve a COVID a legveszélyesebb.
Szerintem is a covid. Az emberiség történelmének legnagyobb küzdelmeként fognak erre hivatkozik a jövőben!
Ha lesz aki hivatkozzon rá...
Chill, azért nem lesz ez akkora probléma.
Nyár végén már sörözünk a parton :) lehet UFO ruhában, de sörözün 😃
(Pedig én látom a legpesszimistábbként, EÜ-höz közel dolgozóként)
Nem bagatellizálom el. Súlyos katasztrófa fenyegeti az eüt.
Ha nem lépünk az intézkedésekkel gyorsan, akkor kialakulhat egy olasz szitu.
50-100 ezer beteg és 5-8000 halottal is zárhatjuk. Na meg eltarthat júniusig, júliusig is mire meleg lesz és reagál a terjedés rá.
Mialatt nem jutunk hozzá az alap és sürgősségi eü ellátáshoz. Már lassan most se csibálnak egy CTt meg. Se műtéteket.
A karantén miatt felfoghatatlanul sok állás, vállalkozás és cég mehet tönkre. Ha nem jön állami és eu support. Lehet még évekig nyögjük ezt a szart.
Ugyanakkor nem kell pánikolni, Korea és Kína megállítani látszik a járványt a megfelelő intézkedésekkel... és erős korrelációt mutat a járvány lassulása a 25+ fokokkal.
Lásd, meleg országokban lassabban terjed jelenleg is.
Ami jó indikátor az az olasz intézkedések hatása.
2-3 hét múlva csökkenni kezd a differencia, és akkor látható hogy lassul a járvány.
8 szerintem pedig a fóbiásak!
És ,hogy melyik durvább a három közül? Attól függ. A Coronavírus könnyebben és ezáltal gyorsabban terjed, emiatt nagyobb tömegeket fertőz meg. Az ebola és a gennyes agyhártyagyulladás nem annyira könnyen fertőz,ezért kevesebb a beteg, viszont a kimenetelük magasabb százalékban halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!