Ti személy szerint mit gondoltok nagy baj lesz
Magyarországon a koronavirus miatt?
Figyelt kérdés
Bármilyen hoszabb normális komment jöhet kíváncsi vagyok ki mit gondol.
Én idáig annyira nem foglalkoztam vele nem vettem komolyan meg sokan irták olyan mint egy influenza meg stb! De akkor mért zárnak be az iskolák ha csak szimpla influenza? Meg mért van olasz karantén alatt? Nem tudom mit gondoljak azt mondják nincs nagy baj semmi pánik DE a jelek meg nem olyanok. Emlékezzetek csernobilra... Ti mit gondoltok?
A hiteles tájékoztatás a dolgunk. Igen kicsit a pánikoltatás is, hogy felnyissuk a sok puruttya szemét, aki még mindig ott vedel a kocsmákban, mászkál a tömegben, fekvenyom a kondiban és hisztériát kiált, na meg megtámad embereket akik maszkban járnak.
Ugyanis miattuk súlyosbodik egy járvány!
Csak a magyar képtelen előre gondolkozni, főleg két hétre rá.
2020. márc. 14. 20:56
13/16 anonim válasza:
Csak az panikol akinek mas baja sincsen de akinek van baja az leszarja... a milliomosok a jó életűek most mind féltik az életük jaaj hogy lessz nyaralás jaj hogy fogok továbbra is zabálni... jaj hogy fogom meghuzni az összes lotyót jaj honnan fogok még több pénzt lopni... jaj nekünk....
2020. márc. 14. 21:09
14/16 anonim válasza:
Csak te azt nevezed pánikolónak aki mindjuk 5 hete vett maszkokat, követi a híreket, nézi az adatokat, bevásárolt élelmiszerből jóelőre... és már most készül a karanténra, nem megy emberek közé / P3 maszkban jár stb.
2020. márc. 14. 21:11
15/16 anonim válasza:
Ennél jóval erősebb vírust is simán legyőz az emberi szervezet!
2020. márc. 14. 21:16
16/16 anonim válasza:
Magyarországon minden évben jan/feb/márc hónapokban kb 2 ezer emberrel több hal meg, mint bármelyik másik hónapban. Ennek oka szinte kizárólag a "sima" influenza miatti szövődmények. Ezekre a számokra majd térjünk vissza egy összehasonlítás erejéig, ha lecsengett a korona...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!