Volt itt-e valakinek derealizációja? Ha igen, hány évesen? Elmúlt? Ha igen akkor mennyi idő után? Nap melyik időszakában?
Szia! Nekem sajnos volt. Bár nem mentem el vele soha pszichológushoz, de úgymond tudtam diagnosztizálni magamon. Egy idő utan társult egy kis szorongással is. Elmúlt magától bár nagyon nehezen. Olyan másfél évig szinte folyamatosan jelen volt, hol jobban hol kevésbé. Volt úgy, hogy egész nap és pokollá tette a napjaimat, volt úgy, mikor teljesen elmúlt. De már 1 éve kb nincsen. Néha-néha még visszajön, bár nem jellemző. Max ha álmos vagyok vagy stresszes.
Próbálj meg nem rástresszelni, tudom nagyon nehéz de csak így lehet elengedni. Mellesleg akkor amikor előjött nekem ez, életem egyik mélypontján voltam. Amúgy hány éves vagy? Mert nekem a tini korban jött elő ez az egész (15-16 éves koromban bár legelőször 5.-es voltam, mikor az első ilyen élményt tapasztaltam)
Remélem tudtam segíteni és kitartást, jobb lesz idővel❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!