Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A koronapánik miatt az edzőter...

A koronapánik miatt az edzőtermeket is be fogják zárni? És ha igen mennyi időnk van még?

Figyelt kérdés

2020. márc. 11. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha 100 főnél nagyobbnak minősül (nem tudom, mi alapján dől el), akkor be. A rendelet még ma meg fog jelenni.
2020. márc. 11. 16:01
 2/6 anonim válasza:
100%
Nincs sok időnk ne vesztegesd lábnapokra, csak kar + mell, ez a lényeg!!
2020. márc. 11. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Tornázni otthon is tudsz. Már most bejelentettek egy magasabb fokú intézkedést, ami holnaptól életbe is lép.

Ez az intézkedés most megelőzés miatt szükséges, nem kell megvárni, míg olyan helyzetbe kerülünk, mint Olaszország, ahol az emberek fegyelmezetlensége (csesztek a korlátozásokra) okozta a vírus további terjedését.

2020. márc. 11. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Az orvosi kamara megkért mindenkit hogy lehetőleg kerülje a tömeget, mert az összeomlás szélén lévő EÜ nem fogja bírni.

Szerintem 1-2 hétre vagyunk a bezárástól, de én már mától otthon edzek.

Tegnap még voltam, de beláttam hogy ez már kockázatos. Rengeteg ember bezsúfolva egy helyre, és nem fertőtlenítenek állandóan.

Plusz az öltöző, zuhanyzók, szauna külön hatalmas kockázat, mert testnedvek folynak mindenhol.

Sokan eljönnek szaunázni betegen, hogy majd jót tesz. Vicc.

Szar lesz, de szerintem nem éri meg kockáztatni azt a két hetet. Legalább az orvosi kamarának higgyük el, nagy gáz jöhet ha nem áldozzuk be a szórakozásainkat.

2020. márc. 11. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Remélhetőleg igen, járvány szempontjából az ilyen helyek rémálmok.
2020. márc. 11. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
30%
Istenem, mi lesz a sok testképzavarossal ?!
2020. márc. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!