Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja az ilyen izomráng...

Toma9999 kérdése:

Mi okozhatja az ilyen izomrángást?

Figyelt kérdés
Körülbelül olyan érzés mintha rángana a szemhélyam, csak felkarban, alhasban, és comban jelentkezik leginkább. Orvos magnéziumhiányra gyanakodott de egy hét magnézium szedéstől nem sokat javult. Azt fontos hozzátennem, hogy elég stresszes ember vagyok és viszonylag sokat ülök. (Volt is miatta ülő ideg problémám). Egyébként a rángás nem fájdalmas és hamar abba is marad (1-2-t ráng, néha kicsit többet) inkább csak a jelenléte frusztráló.

2020. márc. 11. 01:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Asszem kezdek neki hinni.

Foleg ha hozzateszem hogy valoban nagyon stresszes, feszult ember vagyik :)

Kaptam tole izomlazitot

2020. júl. 21. 23:17
 12/15 plonsk válasza:
100%
Milyen vizsgálataid voltak?
2020. júl. 22. 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt koponya ct, mr.

Eng/emg 2 alkalommal.

2020. nov. 22. 16:53
 14/15 anonim válasza:
100%
Sziasztok!Hogy vagytok?Nálam másfél hónapja tart ez az izomrángás.Hol jobb hol rosszabb.Nalam is szinte mindenhol jelentkezik,de legjobban a szem héjamon zavar.Mar teljesen ki vagyok..labor negatív,eng, emg vizsgálat szintén.Hetfon megyek koponya mr vizsgálatra. Eléggé félek,szorongok. Magnéziumot és kalciumot szedem folyamatosan an ebből kiút?
2021. márc. 19. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hello.

Lekopogom jol vagyok.

Megfogadtam az orvos tanacsait.

Sportolok,sokat pihenek, es magnerotot fogyasztok.

Ez az egyetlen mg ami beepul.

Javaslom n3ked ezeket.

Eng/emg biztosan kizarja az ALS t.

Kitartast

2021. márc. 19. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!