Mi okozhatja az ilyen izomrángást?
5-6 honapja a fejemtol a talpamig mindenhol ráng az izom
Igen stresszes hónapok állnak előttem, valoszinuleg ez valtotta ki.
voltam szinte minden neurologiai vizsgalaton, negativ eredmennyel zarultak, nem volt semmi vitaminhianyom sem
Jóindulatú izomrángás szindróma (BFS)
Ha nem tapasztaltal izomgyengeséget/izomfogyást akkor nagy baj nem lehet ( szerintem)
Ha kevesebb lesz a stressz az életedben, a rángások el fognak tűnni, vagy enyhülni fognak:)
Szia.
Nekem tavaly május, június körül kezdődtek ugyan így, kis rángások mindenhol, aztán néha több is egy nap, néha kevesebb, hol csak 1-1 rángás, hol tovább tartott. Nagyon nagyon sokat stresszeltem az elmúlt években. Más tünetem ennyi idő alatt nekem sem volt. Szóval úgy látszik többünknek is hasonló panaszai vannak itt, egy közös pont a stressz. Sokáig nem akartam elhinni, hogy ettől is lehet, de úgy látszik igen.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Nekem december-februar kozott voltak izomrangasaim, akkor voltam neurologusoknal, vizsgaltak eng vel stb, de nem talaltak semmi komolyat.
Most par napja visszajottek a rangasok, es elegge idegesitenek.
Felek, higy als vagy valami egsebb remalom.
Szedek en mindenfele vitamint, de hat...
Nem latom a kiutat
Sziasztok, hogy vagytok? Nekem is ez van! Plusz enyhe zsibbadás, néha izomfájdalom. Neurológusi fizikális vizsg. Negatív Metabolikus ok a gyanú.
Nektek javult a helyzet?
metabolikus ok?
és az mi? mit lehet vele kezdeni?
Én ma voltam a 6.!!! neurológusnál, aki szerint semmi komoly, szedjek izomlazítót, lazuljak stb... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!