Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Olaszországban mitől harapódzo...

Olaszországban mitől harapódzott el ennyire a koronavírus?

Figyelt kérdés
Az emberek genetikája, életmódja, vagy a vírus terjedéséhez nagyon kedvező ott valamelyik környezeti feltétel, vagy mi egyéb oka lehet ennek?

2020. márc. 11. 00:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

"#16, Sajnos az emberek nagyrésze itt annyira ignoráns, hogy az első válasz az hogy "dehát csak öregekre veszélyes, kit érdekel?"

Persze hogy elgurul nálunk a gyógyszer."

Nem kell elgurulni semmiféle gyógyszernek. Direkt figyelem a fórumot. 11-es feltett egy kérdést. Semmi "dehát csak", semmi vélemény nyilvánítás, mindössze EGY KÉRDÉS. Miért kell belemagyarázni bármit is. Nem írta, hogy "ugye csak", semmi ilyen nincs benne.

Akinek erre elgurul, az menjen el dilidokihoz. (Soha nem szoktam itt kiállni senkiért, de most azt mondom, undorítóak vagytok.)

2020. márc. 12. 14:04
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, én nem is írtam, hogy 11-es vagyok, csak követem a fórumot, és felháborító, hogy feltette a kérdés (mert aggódik az idős férjéért), és akkor belemagyarázzátok, hogy ő örül, hogy a 60 felettiek halnak. 12-es egyből belemagyarázott egy hurráoptimizmust, mert jaj de jó, akkor nem hal meg a kérdező, mert "csak" a 60 felettiek. Holott azt sem tudja, hány éves a kérdező, azt sem tudja, férje hány éves, és egyáltalán, utalás sem volt benne, hogy jaj de jó.
2020. márc. 12. 14:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Turizmus, felelőtlen viselkedés.
2020. márc. 12. 15:02
 24/25 anonim ***** válasza:
26%

"Minden környező európai ország bezárta az iskolákat, mi nem..."

Két egyetemre járok, mindkettő zárva van.

(Debrecen, Nyíregyháza)

2020. márc. 12. 15:08
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24: óvodàk, àltalànos és középiskolàk mindenhol nyitva, mert a gyerekekre nem veszélyes... Ahaaaa... De ha hordozók, akkor bàrkit megfertőzhetnek...
2020. márc. 13. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!