Olaszországban mitől harapódzott el ennyire a koronavírus?
11: Egyrészről nem tudhatjuk, nem ismertük őket személyesen.
Lehet, de másrészről nem mindegy? Akkor is valakinek a valakije volt, attól függetlenül hogy 30, 60, vagy 80 éves. Kortól függetlenül tragédia egy ember halála. Pont ezért próbálják megfékezni. De hát sokan akkora szakértőnek hiszik magukat, hogy "lexarom mert csak egy influenza", aztán így indul útjára egy vírus. Amúgy Csernobilra is azt mondták hogy "nincs miért aggódni", nézd meg mi lett a vége.
Nem azt mondom hogy pánikoljunk, de azért ignoránsnak se kéne lenni. Falra mászok az olyan emberektől, akik csak a clickbaitet látják benne. Kérdezd már meg azoktól az emberektől akik belehaltak, hogy szerintük clickbait volt e.
Szerintem ha arányszámokat kéne nézni, inkább jutunk Kína sorsára, mint az olaszokéra. Minden környező európai ország bezárta az iskolákat, mi nem...
Mi nem tesztelünk, csak ha már ránézésre is meg lehet mondani, hogy koronavírus. Addig minek is. Lezárunk néhány mozit, de okosba kinyitjuk utána 99 főnek. Egyébként is migránsok a betegek, meg öregek, még direkt örülnek is, mert végre el lehet adni a panelt... Kórházba meg úgyse jár senki, mert már a járvány előtt is rettegtél, hogy megdöglesz a váróteremben fellelhető pestistől. És a kedvencem: ez "csak" influenza. Az most mindegy, hogy nem, de ha csak influenza: az influenzába is tízezrek döglenek bele, de ha előtte ott van a "csak" szó, akkor nem számít.
Jól van akkor...
Kínában szuperjó a helyzet 😃
Inkább lennék most Wuhanban mint Budapesten. Eskü.
Inkább az iráni helyzettől félek... kiengedett 73000 rabbal.
12-es, nem értem a támadó stílusodat. Én mindössze feltettem egy kérdést (11-es voltam).
Borzalmas, amit itt bele tudtok magyarázni egy kérdése.
Elárulom, férjem 69 éves (55-nek nem néz ki), de érte aggódom. Ezért volt a kérdésem, és legyél szíves, ha vádaskodás nélkül nem tudsz válaszolni, akkor fogd vissza magad, én nem vagdalkoztam neked.
Szerintem is nagyon jó lenne, ha nem egy normálisan feltett kérdésre mocskolódnának itt egyesek (lásd 12-es hozzászóló).
Hol írta 11-es, hogy mindegy neki, és hurrá, milyen jó, mert majdnem minden meghalt ember 60 fölötti Olaszországban?
SEMMI ilyet nem írt senki! 12-es, szégyelld magad.
#16, Sajnos az emberek nagyrésze itt annyira ignoráns, hogy az első válasz az hogy "dehát csak öregekre veszélyes, kit érdekel?"
Persze hogy elgurul nálunk a gyógyszer.
Ott minden összevág.
Az olasz mentalitás a leszarom stílus.
Mindenki puszilkodik. A szeretet kimutatásával ölnek.
Sok a turista és sok az öreg.
15: Hogy lehetsz 11-es? Nem ugyanannyi a százalékotok.
Amúgy nem neked szólt, hanem általánosságban a tagadóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!