Tapasztalt már valaki váratlan menstruációt epeműtét után?
Figyelt kérdés
Múlt héten laparoszkópos epeműtéten estem át. Nuvaring hüvelygyűrűt használok, a megvonásos vérzésemet ennek a hétnek a végére várom. Azonban ma reggel, a gyűrű levétele előtt két nappal megjött a megvonásos vérzésem. Már tegnap érztem, hogy meg fog jönni. Soha nem volt vérzészavarom sem fogamzásgátló mellett, sem anélkül. Felmerült bennem, hogy esetleg köze lehet a műtéthez. Addig is, amíg konzultálni tudok a nőgyógyászommal, sokat segítene, ha valaki meg tudná osztani a tapasztalatát, ha van ilyen. Köszönöm.2020. márc. 10. 09:48
1/6 anonim válasza:
a klimaxoskodó szomszédom igen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez nem jó hír, mert én a klimaxtól messze vagyok, ráadásul fogamzásgátlót használok.
2020. márc. 10. 10:11
3/6 anonim válasza:
Nekem vastagbél/vakbél műtétem volt laparoszkóposan, és a műtét után 4-5 nappal kellett volna megjönnie. Még a műtét estéjén megjött viszont. A sebészdoki, meg később a nőgyógyászom is azt mondta, ez a vérzészavar normális olyankor, mikor alsó szervek vannak bolygatva, a műtét elindíthat egy ilyen reakciót a szervezettől.
De persze a konzultáció a biztos. :)
4/6 anonim válasza:
neki már nem jött meg akkor hónapok óta, és akkor műtét után mégis, tehát vérzett műtét után. tök mindegy, hogy te nem vagy 50 és mit szedsz
5/6 anonim válasza:
Nekem zsírleszívás (altatásban) után jött meg váratlanul, 9 nappal korábban.
Rákérdeztem a plasztikai sebésznél és azt mondta ez másokkal is gyakran megesik, nem kell miatta aggódni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Beszéltem az orvosommal, aki azt mondta, a műtéttel járó stressz provokálhatta. Ettől függetlenül a felépülés után elmegyek hozzá, egyébként is esedékes az éves szűrés.
2020. márc. 10. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!