Szerintetek koronavírus?
Koronavírus lázzal jár.
De mivel nem vagyok orvos, nem mondhatom, hogy ne kérj orvosi segítséget vagy, hogy nem fertőződtél meg koronavírussal.
Én csak leírhatom, hogy ez akármi lehet, kimerültség is akár.
# 9
Csak megsúgom hogy valószínű hogy több fertőzött van már itthon is mint 9. Így M.o. is fertőzöttnek számít.
Ja persze, műhiszti... az aha... Ha akkora műhiszti lenne, akkor miért van az, hogy csak Olaszországban csupán 1 nap leforgása alatt majdnem !!!!200!!!! ember vesztette életét? És ez csak az az adat amit be is vallottak... mert mint tudni lehet, ez is mint minden más ami k...va veszélyes és esetleg a kommunista Kínából indult el, el van titkolva elég keményen!
Meg ha tényleg ekkora műhiszti akkor az miért van hogy makk egészséges emberek halnak bele, mint pl. Orvosok???
Vagy ott van egy másik példának az olasz focista, aki makk egészséges és abszolút nem számít öregnek, hisz 37 (?) éves...
Ezek alapján én nagyon nem mondanám műhisztinek, sőt.... sokkal inkább elbagatelizálttnak.
Dehát ilyen ez... tipikus strucc mentalitás, ami csak ront a helyzeten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!