Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan hagyjam el fokozatosan...

Hogyan hagyjam el fokozatosan a frontint?

Figyelt kérdés
A pszichiáterem tovább akarja szedetni velem, én viszont nem szeretném. Szóval Szeretném fokozatosan elhagyni a frontint, jelenleg naponta 2 szemet szedek. Délelőtt 10 óra környékén és este 6 óra körül. Pánikbetegségre szedem a gyógyszert. Valaki tudna segíteni? A pánikbetegség már frontinnál is előjön, így értelme nem sok van. Pszichologushoz fogok járni, szeretném magam leküzdeni a pánikbetegséget pszichologussal.

2020. febr. 28. 22:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen!
2020. febr. 28. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Pszichológus. Oldd meg a problémát, nem kell majd annyi gyógyszer.
2020. febr. 28. 22:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Mielőtt ide írtál valamit, elolvastad amit írtam? Mert szerintem nem!
2020. febr. 28. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Elolvastam. Ne tedd le a Frontint mégse, nagyon idegbetegen válaszolsz. Kell az a benzo!
2020. febr. 28. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nincs még itt az ideje, hogy letedd a Frontint. Pánikbetegséggel küzdőknek éppen hogy nem szabad abbahagyni a szedését. Az orvosodra hallgass. Miután meggyógyulsz, és elmúlnak a szorongások, akkor kell leépíteni fokozatosan. Nem írtad milyen erősségűt szedsz. Amennyiben most abbahagyod, késlelteted a gyógyulást. Ezen én már átestem, és az orvos is megmondta. Tényleg így van. Attól ne félj, hogy ha akarod nem tudod majd letenni.
2020. febr. 28. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem ajánlott a nyugtató folyamatos szedése, mert nagyon durva függőség alakul ki és nagyon kemények az elvonási tünetek..

A frontin csak arra lenne való, h alkalmanként használja az ember, vagy csak rövid ideig.

Én nagyon sokáig szedtem, egy teljes évembe telt, h teljesen elhagyjam, de sikerült.

Pánikrohamok, rosszullétek követték egymást, jól teszed, ha abba akarod hagyni.

Egyébként hosszabb távon az antidepresszáns az, ami tud segíteni és nem olyan mocakos gyógyszer, mint ez a xar frontin, h olyan elvonási tünetek vannak, mint egy heroinistánal. A legfontosabb egyébként a fokozatosság és az orvosi segítség.

Amúgy jah, otthon ez a módi, bármi bajod van a 0,5-ös 100 db-osat már írják is fel.. nagyon nem kellene. Orvost nem tudsz váltani? Nem tudom, h mióta szeded és mennyit, ha keveset akkor nem is lesz gond, viszont a pánikra kellene valami. Úgy szokták, h antidepresszáns, mivel az hosszabb távon fejti csak ki a hatásat, 2-3 hét, max egy hónap, addig lehet szedni nyugtatót szükségszerűen és ha jobban vagy az antidepresszánstól, el lehet hagyni ezt a szörnyűséget.

Nekem is pánikbetegségem van, plusz a frontin letételekor kényszerbetegeség is kialakult (csak gondolati), hu de szuper és a szertralin nevű gyógyszer az, ami segített.

2020. febr. 29. 03:20
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Ashton-könyv!!!!

Minden benne van, ez az egyetlen könyv, ami erről a témáról íródott.

Neke sokat segített!

2020. febr. 29. 03:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Éppen attól félek hogy rá szokok.
2020. febr. 29. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Sikerült végül elhagyni?
2022. márc. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!