Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szikkadt, régebbi kenyértől...

Szikkadt, régebbi kenyértől mehet a hasam? Vagy ez a gluténtől van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma mikor hazaértem melóból, voltam mosdóban és semmi érdekes nem volt, rendes székletem volt. Azonban enyhe, szurkáló hasfájást már akkor éreztem, de rég ettem gondotam éhes vagyok. Ittam egy bögrés levest, eltelt kb csak egy fél óra, a hasam nagyon durva hangokat kezdett kiadni és szinte futnom kellett wc-re :D

Na most nem is kellett különösebben "szemügyre vennem", egyértelműen látszott, hogy a még ebédre evett magos bagettem volt.. Az lehet, hogy dél óta több így óra után ürült csak ki? Csak azért kérdezem hogy lehet e régebbi, szikkadt kenyértől, mert félnék, hogy ez gluténérzékenység jele is lehetne.. ? Vagy csak a leves hajthatott meg ennyire?

Bocsi a fura kérdésért, csak remélem nem a glutén a ludas :D bár nekem gyanús, hogy az hamarabb kijött volna akkor.

2020. febr. 25. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy hasmenésből még ne következtess gluténérzékenységre. És az sem valószínű,hogy a szikkadt kenyértől volt. Azért láthattad egyértelműen a bagettet,mert felgyorsult a bélműködésed és a kenyér szinte emésztetlenül futott át rajtad.
2020. febr. 25. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Na igen azért próbáltam utólag magam ész érvekkel meggyőzni, hogy ha eddig se ment hasam pékáruktól, most miért tenné.. Akkor valószínűbb, hogy a leves tett be és kihajtott. :D köszi a választ!
2020. febr. 25. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,inkább a leves (csodák vannak benne :) ),de az is lehet,hogy átfut rajtad egy vírus.
2020. febr. 25. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Uhh.. Mondjuk azóta szerencsére nem kellett mennem, szóval remélem nem az lesz a vége.
2020. febr. 25. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!