Szikkadt, régebbi kenyértől mehet a hasam? Vagy ez a gluténtől van?
Sziasztok!
Ma mikor hazaértem melóból, voltam mosdóban és semmi érdekes nem volt, rendes székletem volt. Azonban enyhe, szurkáló hasfájást már akkor éreztem, de rég ettem gondotam éhes vagyok. Ittam egy bögrés levest, eltelt kb csak egy fél óra, a hasam nagyon durva hangokat kezdett kiadni és szinte futnom kellett wc-re :D
Na most nem is kellett különösebben "szemügyre vennem", egyértelműen látszott, hogy a még ebédre evett magos bagettem volt.. Az lehet, hogy dél óta több így óra után ürült csak ki? Csak azért kérdezem hogy lehet e régebbi, szikkadt kenyértől, mert félnék, hogy ez gluténérzékenység jele is lehetne.. ? Vagy csak a leves hajthatott meg ennyire?
Bocsi a fura kérdésért, csak remélem nem a glutén a ludas :D bár nekem gyanús, hogy az hamarabb kijött volna akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!