Erős szívdobogás-érzés ellen lehet tenni valamit?
16 vagyok, kb 2 éve jelentkezett először ez a szívdobogás-érzés.
Ez abból áll, hogy ahogy dobog a szívem hallom is a fülemben és érzem is minden egyes lüktetését a mellkasomban. 2 év alatt már annyira idegesítővé vált, hogy képtelen vagyok aludni tőle.
dia, sys és pulzus a határértékek között van, tehát azokal nincsen "gond". A szívverésem erőssége a zavaró!
2-es. Az volt az első. Azt mondta, hogy csak ideges vagyok. Hát onnan jött az ötlet, hogy ezt kiírjam. Pénteken voltam...
3-mas. Nem tudom miről beszélsz, most írom ki először.
Akkor ez érdekes egybeesés :)
Éjjel nappal kalapál a szívem! Nem hagy nyugodni! Mit tegyek?
Vérnyomás mérésnél minden érték teljesen normális, de olyan erősen ver a szívem, hogy szinte kiugrik a helyéről. Rángatja a mellkasomat!
MOndom, MINDEN ÉRTÉK MEGFELELŐ! nem ver nyorsan, se túl lassan. Csak keményen ver!
Éjszaka nem tudok aludni, sokszor felébredek rá..
tegnapelőtt 19:54 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
ja ez lemaradt. 16 vagyok, és minden normális a szívemmel! nem ver gyorsan, nem magas a pulzusom... sys dia mind normális értéken van!!!
csak keményen ver! minden dobbanás nagyon erős!!!
Kezelése érdekel!
Már kaptál választ fentebb a TE problémádra,de ha többre vagy kíváncsi,akkor NEKED is csak annyit lehet mondani,hogy el kell menni orvoshoz,mert azt,hogy mit lehet ellene tenni,csak akkor lehet megmondani,ha tudják az okát.
Ja ,és egyébként nem csak a korotok és a panaszotok miatt gondoltam,hogy Te vagy az,hanem a szóhasználat is kísértetiesen hasonló ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!